Datacenters, netwerk en managed hosting

Bent u op zoek naar een veilige en stabiele omgeving voor uw IT-apparatuur? Bij BIT staat uw data binnen 100% Nederlandse datacenters en kunt u vertrouwen op een omgeving waar uw gegevens altijd veilig en bereikbaar zijn. Onze datacenters zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.


Lees meer over colocatie

Een internetverbinding is geen standaardproduct. De kwaliteit van uw internettoegang is sterk afhankelijk van de manier waarop uw ISP de aansluiting op de wereld buiten het eigen netwerk geregeld heeft. BIT besteedt daar maximale zorg aan en kiest puur op basis van kwaliteit, zonder commerciële of bedrijfspolitieke beperkingen.

Ontdek ons netwerk

Met managed hosting besteedt u het technische beheer uit. Wij zorgen voor de laatste updates en verzorgen het onderhoud zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Profiteer van de specialistische kennis die wij in huis hebben om uw online diensten veilig te hosten.

Lees meer over Managed Hosting

 

Kosteloos dubbele bandbreedte

Doordat er veel mensen vanuit huis werken, worden internetverbindingen zwaarder belast en lopen organisaties tegen bandbreedtebeperkingen op. BIT stelt kosteloos dubbele bandbreedte beschikbaar voor klanten.

Kosteloze verdubbeling bandbreedte voor klanten

Lees meer hierover

 

Veilig videobellen met uw relaties?

Met de (gratis) videoconferencetool meetme.bit.nl willen wij in contact blijven met onze eigen relaties maar ook onze klanten de mogelijkheid bieden om hun relaties ‘te ontvangen’.

Meer informatie-------------------

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens zoals wij hebben vastgelegd in onze privacyverklaring.