Datacenters, netwerk, managed hosting en cloud

Bent u op zoek naar een veilige en stabiele omgeving voor uw IT-apparatuur? Bij BIT staat uw data binnen 100% Nederlandse datacenters en kunt u vertrouwen op een omgeving waar uw gegevens altijd veilig en bereikbaar zijn. Onze datacenters zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.


Lees meer over colocatie

Een internetverbinding is geen standaardproduct. De kwaliteit van uw internettoegang is sterk afhankelijk van de manier waarop uw ISP de aansluiting op de wereld buiten het eigen netwerk geregeld heeft. BIT besteedt daar maximale zorg aan en kiest puur op basis van kwaliteit, zonder commerciële of bedrijfspolitieke beperkingen.

Ontdek ons netwerk

Met managed hosting besteedt u het technische beheer uit. Wij zorgen voor de laatste updates en verzorgen het onderhoud zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Profiteer van de specialistische kennis die wij in huis hebben om uw online diensten veilig te hosten.

Meer over managed hosting

 

Kom naar de Nationale Datacenter Thuiswerkdag!

Nu we allemaal massaal thuiswerken, maken we intensief gebruik van onze digitale infrastructuur. Kom 13 oktober a.s. digitaal een kijkje nemen in onze datacenters en zie hoe wij klanten 24/7 continuïteit bieden.

Nationale Datacenter Thuiswerkdag

Meld je nu aan

 

Razendsnel internet voor uw organisatie

Betrouwbaar en razendsnel internet? Met zakelijk internet van BIT heeft u een veilige en stabiele internetverbinding die u de continuïteit biedt die uw organisatie nodig heeft.

Meer over zakelijk internet van BIT-------------------

Nooit meer ons laatste nieuws missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens zoals wij hebben vastgelegd in onze privacyverklaring.