Datacenters, netwerk en managed hosting

Wanneer u uw servers wilt beheren in een stabiele omgeving dan komen hier een hoop zaken bij kijken. Een redundante architectuur en hoge beveiligingseisen, maar ook mensen met de juist know-how. Met colocatie van BIT bent u verzekerd van een betrouwbare omgeving voor uw servers.


Lees meer over colocatie

Een internetverbinding is geen standaardproduct. De kwaliteit van uw internettoegang is sterk afhankelijk van de manier waarop uw ISP de aansluiting op de wereld buiten het eigen netwerk geregeld heeft. BIT besteedt daar maximale zorg aan en kiest puur op basis van kwaliteit, zonder commerciële of bedrijfspolitieke beperkingen.

Ontdek ons netwerk

Met managed hosting besteedt u het technische beheer uit. Wij zorgen voor de laatste updates en verzorgen het onderhoud zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Profiteer van de specialistische kennis die wij in huis hebben om uw online diensten veilig te hosten.

Lees meer over Managed Hosting

 

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega? Afwisselend werk, gezellige vrijdagmiddag borrels, gratis sportfaciliteiten en maandelijks een heerlijke stoelmassage. Bekijk onze vacatures en soliciteer!

Vacatures BIT

Lees hier meer

 

Offerte Aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten en wilt u een prijsopgave ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen-------------------

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens zoals wij hebben vastgelegd in onze privacyverklaring.