Nieuws - Nederland ICT en DINL organiseren event ‘Future skills for the digital economy’

17-01-2017 13:13:44

Nederland ICT en DINL organiseren op donderdag 9 februari het (gratis) event ‘Future skills for the digital economy’: een evenement voor en door de digitale sector en het onderwijs. Door de groeiende Nederlandse economie neemt de vraag naar digitaal talent sterk toe. De vraag is: hoe leiden we capabele arbeidskrachten op voor de banen van morgen? Hoe kunnen het onderwijs en het bedrijfsleven adequaat samenwerken? En hoe recruit je vrouwelijke digitale experts?

Praat je mee?

Dit event vindt plaats bij BIT in Ede, één van de grote datacenters die Nederland rijk is. Op het programma staan interessante keynotes, discussies en spraakmakende casestudies van bedrijven die al van koers zijn veranderd. Bekijk hier wie de sprekers zijn.

Doelgroep

Dit event is bedoeld voor decision makers in HR & IT en programmamanagers in het onderwijs. Het zal een dag zijn die in het teken staat van verandering: verandering in je team, verandering van onderwijsprogramma’s en verandering in de samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs.

Interesse? Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf je snel in via: https://talent.dinl.nl/registreren/

Deel deze pagina op

Meer artikelen:

Meldingen
Onderhoud
Geen gepland onderhoud

Huidige incidenten
Geen
Amerikaanse klimaatdata veilig opgeslagen in BIT datacenters

Amerikaanse klimaatdata gearchiveerd in datacenters van BIT

Amerikaanse klimaatdata veilig opgeslagen door PageFreezer, dat de gegevens vervolgens op servers heeft geplaatst in de datacenters van BIT in Ede.

Bekijk hier de video: https://www.bit.nl/klimaatdata

Agenda
Geen gebeurtenissen