Bezoekerscentrum BIT-MeetMe

Bij BIT worden jaarlijks veel evenementen georganiseerd. Dit kunnen seminars of bijeenkomsten zijn die wij zelf organiseren maar ook maken klanten van BIT die graag voor hun relaties een evenement willen organiseren steeds vaker gebruik van onze faciliteiten.

Het bezoekerscentrum BIT-MeetMe is een volledig professioneel uitgeruste locatie en is centraal gelegen op de Veluwe. Een evenement kunt u bij ons combineren met een rondleiding door onze datacenters onder leiding van één van onze engineers.

BIT-MeetMe is dé locatie voor uw evenement tot ca. 400 gasten.

Een unieke locatie voor uw evenement

De grote zaal in BIT-MeetMe is de ‘Tower Bridge’. Deze zaal heeft een maximum capaciteit van 150 zitplaatsen en 400 staanplaatsen. De Tower Bridge beschikt over moderne technische faciliteiten en kan worden ingericht naar uw wensen en de sfeer van uw evenement.

Naast deze grote zaal beschikt BIT-MeetMe ook over 6 vergaderruimtes die ingezet kunnen worden voor kleinere sessies of vergaderingen.

Bij BIT denken we graag met u mee. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om ook uw event bij ons te organiseren via telefoonnummer: +31 (0)318 648 688 of per e-mail op info@bit-meetme.nl.

Adres:

BIT-MeetMe
Galileïlaan 17
6716 BP Ede


Deel deze pagina op

 "Alle partijen waarmee ik sprak, deden moeilijk over wat ik wilde. Bij BIT moesten ze er ook wel even over nadenken, maar al heel snel kreeg ik antwoord dat ze een oplossing hadden bedacht.
Bij BIT zijn dingen niet gauw onmogelijk."

Lees hier de case die wij met Meteo Consult hebben geschreven.


   Rob Epping - Meteo Consult    

Agenda
Geen gebeurtenissen