Bezoekerscentrum BIT-MeetMe

Bij BIT worden jaarlijks veel evenementen georganiseerd. Dit kunnen seminars of bijeenkomsten zijn die wij zelf organiseren maar ook maken klanten van BIT die graag voor hun relaties een evenement willen organiseren steeds vaker gebruik van onze faciliteiten.

Het bezoekerscentrum BIT-MeetMe is een volledig professioneel uitgeruste locatie en is centraal gelegen op de Veluwe. Een evenement kunt u bij ons combineren met een rondleiding door onze datacenters onder leiding van één van onze engineers.

BIT-MeetMe is dé locatie voor uw evenement tot ca. 400 gasten.

De Tower Bridge

De grote zaal in BIT-MeetMe is de ‘Tower Bridge’. Deze zaal heeft een maximum capaciteit van 150 zitplaatsen en 400 staanplaatsen. De Tower Bridge beschikt over moderne technische faciliteiten en kan worden ingericht naar uw wensen en de sfeer van uw evenement.

Naast deze grote zaal beschikt BIT-MeetMe ook over 6 vergaderruimtes die ingezet kunnen worden voor kleinere sessies of vergaderingen.

Bij BIT denken we graag met u mee. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om ook uw event bij ons te organiseren via telefoonnummer: +31 (0)318 648 688 of per e-mail op info@bit.nl.

360° Video BIT-MeetMe

Graag nemen wij u mee in een rondleiding door ons bezoekerscentrum BIT-MeetMe. Bekijk met eigen ogen onze uitgebreide faciliteiten via onderstaande 360° video.

Het kan voorkomen dat sommige browsers 360° video’s niet ondersteunen. U kunt de video dan op YouTube bekijken.


Foto's BIT-MeetMe

 


Deel deze pagina op