Tweede paasdag, BIT-blauwe paaseieren zoeken -> 1 april

Tweede paasdag, BIT-blauwe paaseieren zoeken -> 1 april

29-03-2013 11:35:40

Update: tweede paasdag viel dit jaar op 1 april, er waren dus ook geen BIT-blauwe paaseieren verstopt. Er zijn geen klanten geweest die daadwerkelijk op zoek zijn gegaan naar de eieren. Er waren wel klanten die aangegeven hadden op zoek te willen gaan naar de paaseieren, maar hadden wel door dat het een 1 april grap betrof.

-----

Op deze extra speciale Tweede Paasdag kunnen klanten met zelfstandige toegang na aanmelding in de datacenters BIT-1, BIT-2A, BIT-2B en BIT-2C BIT-blauwe paaseieren komen zoeken. Wie een BIT-blauw paasei vindt in een van de datacenters, wint 10 kilogram Tony Chocolonely (slaafvrije!) chocolade eieren. Verder staat eeuwige roem en een vermelding op ons weblog op het spel.

Let wel, het is alleen mogelijk om deel te nemen als je al beschikt over zelfstandige toegang tot het desbetreffende datacenter en je dient bij de aanmelding te vermelden dat je op zoek gaat naar een BIT-blauw paasei.

Zo ziet een BIT-blauw paasei eruit:

Regels rondom deze actie:

  • De regels die normaliter gelden rondom toegang tot de datacenters gelden uiteraard ook tijdens deze actie.
  • De BIT-blauwe paaseieren worden niet verstopt in racks, op, onder of in apparatuur. Daar hoeft en mag dus ook niet gezocht worden.
  • Alleen tweede paasdag kan er gezocht worden.
  • Het is alleen toegestaan te zoeken voor klanten van BIT die zelf zelfstandige toegang hebben.
  • Het is alleen toegestaan te zoeken nadat bij de aanmelding is vermeld dat er gezocht gaat worden.
  • U ontvangt verdere instructies na/tijdens deze aanmelding.