DHPA Techday: techniek, bier, BBQ & stropdasvrij

DHPA Techday: techniek, bier, BBQ & stropdasvrij

16-05-2013 11:38:01

Dit evenement is inmiddels geweest. U kunt zich hier niet meer voor inschrijven.

-----

Ben je geïnteresseerd in evenementen waar de techniek centraal staat? Maar baal je ook van de stropdassencultuur die zo vaak regeert op dergelijke evenementen? Wil jij kans maken op de titel Nederlands kampioen serverwerpen?

Schrijf je dan nu in voor het gratis evenement de DHPA Techday op 18 juni 2013 in De Fabrique te Utrecht. Gegarandeerd stropdasvrij, techneuten onder elkaar, bier en BBQ included.

De derde DHPA Techday staat geheel in het teken van de beste trending topics, technische innovaties en best practices in de hosting branche. In twee plenaire sessies komen de thema’s ‘Storage & Networking’ en ‘Cybercrime & Security’ uitgebreid aan bod. Het programma bestaat verder uit verschillende subsessies, een informatiemarkt en het NK serverwerpen. De dag zal worden afgesloten met een sfeervolle borrel en barbecue.

Je kunt verschillende mensen van BIT op deze dag verwachten. Dichter naar de avond toe, vind je ons waarschijnlijk dichterbij de biertap. 

De DHPA Techday wordt georganiseerd door de Dutch Hosting Provider Association (DHPA). De DHPA is een samenwerking van marktleidende hosting- en cloud providers en toonaangevende leveranciers. Vanuit haar kernwaarden professionaliteit, kwaliteit en transparantie levert de DHPA een bijdrage aan het vertrouwen in de online industrie als geheel. BIT is lid van de DHPA.