Nieuwe uitbreidingen op de BIT Portal

Nieuwe uitbreidingen op de BIT Portal

27-03-2017 09:49:03

Het afgelopen jaar zijn er allerlei uitbreidingen gemaakt op de BIT Portal. Een aantal van die uitbreidingen willen wij graag onder uw aandacht brengen.

Contactgegevens beheren

Het is nu bijvoorbeeld ook mogelijk om zelf uw (contact) gegevens te beheren in de portal. U kunt nieuwe adresgegevens opgeven, nieuwe contactpersonen aanmaken of juist verwijderen. Voor elk van deze contactpersonen kunt u opgeven welke rol zij hebben binnen uw
organisatie, welke informatie van BIT zij dienen te ontvangen en welke rechten binnen de portal zij mogen hebben. Voor communicatie die buiten de portal om gaat kunt u een autorisatieschema aan BIT doorgeven. In dat schema kunt u bijvoorbeeld opgeven welke contactpersonen gemachtigd zijn om kosten bij BIT te accorderen.

Datacenterbezoek

Voor medewerkers die bij BIT komen, bijvoorbeeld voor werkzaamheden aan uw apparatuur in onze datacenters, kunt u hun kentekens in de portal plaatsen. Als het datacenterbezoek aangemeld is, zullen de hekken zich automatisch openen. Klanten met elektrische en/of plug-in hybride auto's kunnen binnen de hekken kosteloos hun accu's opladen en in de portal zien hoeveel kWh er geladen is.

Beheren maildiensten

Klanten die maildiensten bij BIT afnemen kunnen in de portal de wachtwoorden, instellingen en anti-spaminstellingen van hun accounts en domeinen aanpassen. Mailtjes die door het virusfilter zijn geblokkeerd kunnen alsnog vrijgegeven worden en de wachtrijen van bSMTP maildomeinen kunnen een zetje krijgen, bijvoorbeeld als uw mailserver tijdelijk offline is geweest.

Secure-box

Via de secure-box in de portal kunt u gevoelige en/of vertrouwelijke informatie delen met medewerkers van BIT zoals bijvoorbeeld wachtwoorden. Medewerkers van BIT zullen dergelijke informatie aan u verstrekken via de secure-box in de portal.

De portal biedt nog veel meer mogelijkheden dan hierboven beschreven staat, klik er gerust in rond.

Nog geen portal account(s) of vragen over het gebruik van ervan? Neemt u dan contact met ons op.