Nieuws - Bezoek op dinsdag 13 juni de datacenters van BIT!

31-05-2017 10:59:51

--- DIT EVENT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN. U KUNT HIER NIET MEER VOOR INSCHRIJVEN. ---

Op dinsdag 13 juni 2017 openen verschillende datacenters in ons land hun deuren voor bezoekers. Op die dag vindt namelijk de derde editie van de Nationale Datacenter Dag plaats. Datacenters die aangesloten zijn bij de Dutch Datacenter Association (DDA) zijn dan open voor publiek, waaronder ook de datacenters van BIT. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen en een kijkje te nemen in de 'cloud'.

Kijkje in de 'cloud'

Altijd al willen weten waar bedrijven hun data veilig opgeslagen hebben en wat de meerwaarde is van outsourcing naar een datacenter? Breng dan op 13 juni a.s. een bezoek aan onze datacenters om zo met eigen ogen te zien welke voorzieningen er getroffen zijn om continuïteit te kunnen garanderen, 24 per dag en 7 dagen per week.

Aanmelden

Omdat onze datacenters goed beveiligd zijn is het noodzakelijk u vooraf aan te melden. Ook vragen wij u uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Bent u niet in de gelegenheid om op 13 juni onze datacenters te bezoeken? Neem dan contact met ons op zodat wij apart met u een afspraak kunnen maken voor een rondleiding.

Deel deze pagina op

Meer artikelen:

Meldingen
Onderhoud
Geen gepland onderhoud

Huidige incidenten
Geen
Mining Cryptocurrency

Colocatie Cryptominers

Verlaag uw kosten en verhoog uw inkomsten door uw miningapparatuur te plaatsen in de datacenters van BIT. Wij hanteren geen langlopende contracten, u kunt ieder moment uw rack opzeggen én u profiteert van een zeer laag stroomtarief.


Lees hier meer over colocatie voor miningapparatuur.