3FM Serious Request: Let’s CLEAN this shit up!

3FM Serious Request: Let’s CLEAN this shit up!

17-12-2013 11:55:23


3FM Serious Request 2013

3FM Serious Request 2013 vraagt aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan de gevolgen van diarree. De drie DJ’s die van 18 t/m 24 december in het Glazen Huis in Leeuwarden zitten gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp.

Speciale landelijke editie Leeuwarder Courant

3FM Serious Request en Leeuwarder Courant, uitgeven door onze klant NDC Mediagroep, maken een speciale editie die landelijk wordt gedistribueerd. Alles omtrent de actie komt aan bod: een verslag van het bezoek aan Burundi, een kijkje achter de schermen van de organisatie, de artiesten, interviews met de drie DJ’s, etc.

BIT draagt steentje bij

Ook BIT draagt bij aan de totstandkoming van deze landelijke special. De opbrengst van de losse verkoop van deze krant à € 1,- gaat naar 3FM Serious Request. Het streefbedrag is € 100.000,-

Waar te koop?

Vanaf 18 december, de dag dat Serious Request start, is deze special verkrijgbaar bij alle AH-verkooppunten (850) en WE Fashion-vestigingen (150) in Nederland.

NDC Mediagroep & BIT

Vijfennegentig procent van alle sites binnen het concern draaien bij BIT. Dat zijn nieuwssites, webshops, communities, de sportspellen, de weergave van video’s. BIT is voor hosting de preferred supplier.

NDC Mediagroep is een mediabedrijf met toonaangevende producten en diensten in het Nederlandse taalgebied, actief op het raakvlak van kennis, cultuur, informatie en commercie met gedrukte en elektronische (massa)media. Het portfolio van NDC Medagroep omvat kranten, huis-aan-huisbladen, radio- en televisieprogramma’s, tijdschriften, boeken, educatieve uitgaven, stripboeken, luisterboeken en elektronische uitgaven.