Nieuwe webshop Kerio live: vernieuwd en verbeterd!

Nieuwe webshop Kerio live: vernieuwd en verbeterd!

18-07-2017 14:52:00

Op 10 juli is de nieuwe webshop van Kerio live gegaan; gebruikers kunnen eenvoudiger hun bestaande producten uitbreiden en verlengen of nieuwe producten en diensten bestellen. De webshop is geheel vernieuwd, waarbij de focus ligt op bestelgemak.

BIT is inmiddels al twintig jaar met overtuiging distributeur van Kerio producten in de Benelux. Wij leveren een geavanceerd Next Generation Firewall (Kerio Control), een op VoIP gebaseerde telefooncentrale (Kerio Operator), een secure messaging server (Kerio Connect) en Kerio Cloud; de hosted versie van Kerio Connect. De Kerio producten die wij aanbieden voldoen aan de hoogste eisen en zijn ontworpen aan de hand van 3 principes; eenvoud, stabiliteit en veiligheid. Alle producten zijn volledig gratis te testen.

Extra functionaliteiten en gebruiksvriendelijker

We hebben in de nieuwe webshop enkele nieuwe functionaliteiten geïntegreerd om het online shoppen nog gebruiksvriendelijker te maken. Cristiaan Brans, IT-Professional en Account Manager Kerio bij BIT: “De oude webshop is gemaakt in een tijd van prijslijsten en Excel sheets. De nieuwe webshop is onderwater gekoppeld naar Kerio middels een API waardoor wij direct alle mogelijke opties en prijzen kunnen tonen.”

Bestellingen via portal.bit.nl

Door de uitrol van nieuwe software modules correspondeert de webshop nu direct met onze systemen waardoor resellers via portal.bit.nl hun bestellingen kunnen plaatsen maar ook een overzicht hebben van hun klanten, licenties, facturen, tickets en de bestellingen die zij plaatsen via de nieuwe Kerio webshop.

Inmiddels zijn de eerste orders succesvol geplaatst en verwerkt. Uiteraard zullen wij de nieuwe webshop blijven ontwikkelen om in het gebruikersgemak te blijven voorzien.

Bent u nog geen Kerio reseller maar heeft u wel interesse hierin? Of wilt u meer informatie over Kerio producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0318 648 628 of keriosales@bit.nl.