Release: Kerio Connect 7.2

Release: Kerio Connect 7.2

24-05-2011 16:42:08Zoals velen ondertussen wel zullen weten is BIT distributeur van Kerio software. Kerio levert producten die beveiliging, communicatie en samenwerking voor kleine en middelgrote bedrijven vergemakkelijkt. Onderdeel daarvan is Kerio Connect, een mailserver die ontwikkelt is als alternatief voor Microsoft Exchange.

Voordelen Kerio Connect

Eén van de grote voordelen van Kerio Connect ten opzichte van Exchange is dat het cross-platform is, dat wil zeggen het draait op en werkt samen met Linux, Windows, MacOS en smartphones. Wij zijn mede om deze reden een groot voorstander hiervan. Een ander voordeel is de relatieve compactheid van de software wat resulteert in een simpel, intuïtief en bovenal vlot werkende applicatie die desalniettemin een volwaardig groupware product is.

Aangezien Kerio Connect een belangrijke update krijgt organiseert Kerio een live webinar gewijd aan de release hiervan die vandaag is uitgekomen. De belangrijkste nieuwe feature is iets waar veel mensen al naar uitkeken, namelijk volledige ondersteuning voor Microsoft Outlook 2011 voor de Mac, de vervanger van Microsoft Entourage 2008.

Webinar Kerio Connect

Deze en andere significante verbeteringen (zoals verbeterde agenda- en kalenderopties en snellere performance) zullen tijdens de bijeenkomst uitgebreid aan bod komen.

De webinar begint morgenochtend 25 mei om 10:00. Je kunt je hier inschrijven en de bijeenkomst volgen.
Iedereen, van eindgebruiker tot reseller, is welkom!