Wat een feest!

Wat een feest!

25-09-2009 16:57:20

Wanneer we terugkijken op vrijdag 11 september, kunnen we niet anders concluderen dat we het toch weer hebben geflikt…

Een kleine opsomming van ons boodschappenlijstje:

8 m³ zand, 400 cocktails, ruim 300 gasten, 1 DJ, oestermeisjes, eten, drinken en hapjes, een barista, vuurwerk, wat (serieuze) lasers en een schooltje dolfijnen.

Even na half zes stromen de tenten aan de achterzijde van BIT-2B in een rap tempo vol met feestgangers. Met een blauw drankje in de hand lekker bijpraten en al snel wordt de eerste datavloer (BIT-2B) onder grote belangstelling bezocht. Genoeg te zien voor een paar verpletterende indrukken…

Het is negen uur. Het licht gaat uit. Alex Bik heet iedereen welkom, maar de speech is gelukkig van korte duur; de vuurwerkpyromanen in het veld houden het niet meer!! De grote laser schijnt koortsachtig door de duisternis, maar dan begint het toch echt. De nieuwbouw wordt geopend met een vuurwerkspektakel waar geen eind aan lijkt te komen.En dan mogen we naar binnen. Datacenter BIT-2C is omgetoverd tot een partycentrum en achterin de hoek is het chillen geblazen op het bountystrand. Iets minder ‘chill’ gaat het er aan toe op de bovenste verdieping, want daar kan je helemaal los gaan met lasergamen. Vanaf een uur of tien zorgt de cateraar voor een heerlijk broodje kebab en toont een van onze financiële mannen zijn opgeborgen talenten en snijdt vakkundig het vlees van het spit. Bezweet van het dansen, wat kan die Joshua Walters draaien zeg, bestellen we met een staartje prosecco in het glas nog maar eens een cocktail. Het gaat nog lang door aan de Galileilaan en rond half zes laten we bij gebrek aan afwassers de boel de boel.

Wat een feest!