Kerio webinar: Bouw uw eigen appliance met de nieuwe Kerio WinRoute Firewall

Kerio webinar: Bouw uw eigen appliance met de nieuwe Kerio WinRoute Firewall

20-10-2009 13:24:14

BIT is al jaren de Nederlandse distributeur voor Kerio software. Via BIT’s resellerkanaal bedient Kerio de Nederlandse markt. Kerio organiseert op 27 oktober 2009 om 11:00 CET een Engelstalige live webinar om u de nieuwe Kerio WinRoute Firewall Software Appliance te laten zien.

Kerio webinar

Neem deel aan deze technische webinar om te leren hoe u een high-end firewall kunt maken, installeren en configureren met behulp van de nieuwe Kerio WinRoute Firewall Software Appliance.

Leer ook over de voordelen van een Software Appliance:

  • Hardware maatwerk mogelijkheden, zoals het kiezen van uw eigen krachtige specificaties, uitbreiden/upgraden van componenten en het beheren van grote opslagcapaciteit.
  • Geniet van de veiligheid van een appliance voor een specifiek doel, zonder conflicterende applicaties, met eenvoudige installatie en uitrol.
  • Krijg een uitstekende prijs/performance ratio in een virtuele omgeving, door verschillende appliances op dezelfde hardware te draaien.


Verdere onderwerpen die onder andere tijdens deze webinar behandeld worden:

  • Installatie vanaf een nieuwe ISO image op x86 hardware
  • Installatie in VMware producten
  • De nieuwe Web Administration
  • Performance verbetering ten opzichte van de Windows versie (bijna verdubbeld)


Deze webinar is bedoeld voor: Alle Kerio WinRoute Firewall resellers en iedereen die zijn gatewaybeveiliging wil verbeteren en productiviteit van medewerkers wil verhogen.

Registreer en u ontvangt een e-mail ter bevestiging met de details om deze Engelstalige webinar bij te wonen.

Wil je meer weten?

Of wil je een vrijblijvende rondleiding door onze datacenters? Neem dan contact met ons op via sales@bit.nl of 0318 648 688.