Uitnodiging Kerio bijeenkomsten

Uitnodiging Kerio bijeenkomsten

18-09-2009 13:25:11

BIT is al jaren de Nederlandse distributeur voor Kerio software. Via BIT’s resellerkanaal bedient Kerio de Nederlandse markt. Speciaal voor deze resellers en bedrijven die geïnteresseerd zijn om reseller te worden organiseren wij een tweetal reseller bijeenkomsten.  Op 30 september wordt er een algemeen evenement georganiseerd, de bijeenkomst op 1 oktober is specifiek voor Apple resellers.

Geïnteresseerden kunnen zich nog inschrijven voor 30 september en 1 oktober.

Kerio MailServer

Tijdens deze middagen willen wij onze (potentiële) resellers nader kennis laten maken met de propositie die Kerio Technologies biedt met de Kerio MailServer; het Exchange alternatief dat naast Windows en Linux ook op Mac OSX draait. Medewerkers van Kerio laten u zien hoe naadloos Apple iCal, Mail, iPhone, maar ook Entourage, Outlook en Windows mobile werken met Kerio MailServer.

Kerio MailServer is het Exchange alternatief dat alle groupware functionaliteiten ondersteunt voor Microsoft Entourage en Outlook. Synchroniseer 1-op-1, beheer persoonlijke en publieke adresboeken. Mobiele apparaten worden realtime in sync gehouden; Push e-mail, agenda’s, adresboeken: altijd up-to-date!

Wil je meer weten?

Of wil je een vrijblijvende rondleiding door onze datacenters? Neem dan contact met ons op via sales@bit.nl of 0318 648 688.