Start inrichting datacenter BIT-2C

Start inrichting datacenter BIT-2C

04-06-2010 13:58:33

Op 11 september vorig jaar werd er druk gedanst in datacenter BIT-2C vanwege de opening van BIT-2BCD en de in gebruik name van BIT-2B als serverruimte. Toen was de ruimte omgebouwd tot dansvloer, inclusief DJ, cocktailbar en bountystrandje waar je lekker kon loungen.
Nu, nog geen jaar later, zijn er al zoveel racks in BIT-2B in gebruik dat het tijd geworden is om BIT-2C in te gaan richten als serverruimte. Ondanks dat we nog wel een redelijk aantal racks beschikbaar hebben is gezien het tempo waarin deze opgeleverd worden aan klanten hiertoe besloten. We verwachten dat de inrichting nog ongeveer 2 1/2 maand in beslag zal nemen en dat we dus na de zomer BIT-2C kunnen openen.

Qua specificaties zal BIT-2C niet verschillen van datacenter BIT-2B. Wel is er ruimte voor meer racks.

Inmiddels is er verlichting geïnstalleerd en is de vloer van BIT-2C gecoat. Er zijn ladderbanen gemonteerd en nu wordt er hard gewerkt aan de stroomaansluitingen, zoals op de foto’s te zien is. Zodra alle stroombekabeling is aangelegd zal de verhoogde vloer aangebracht worden. Daarna zullen de computairs (die de koele lucht de ruimte inblazen), UPS-systemen en de racks geplaatst worden. Uiteraard zullen wij via dit blog verslag doen van deze zaken.

Wil je meer weten?

Of wil je misschien een keer een vrijblijvende rondleiding door onze datacenters? Neem dan contact met ons op via sales@bit.nl of 0318 648 688.