Nationale Datacenter Dag

Nationale Datacenter Dag

04-06-2018 13:44:42

Na het succes van vorige edities van de Nationale Datacenter Dag openen datacenters die aangesloten zijn bij de DDA (Dutch Datacenter Association) op dinsdag 11 juni wederom hun deuren voor belangstellenden. Dit biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om een uniek kijkje te nemen in onze datacenters.

Een engineer leidt u graag rond door onze high-end datacenters. U krijgt op die manier een helder beeld over wat er komt kijken bij een professioneel datacenter en hoe wij bij BIT moderne technologieën inzetten om continuïteit, performance en beschikbaarheid te kunnen leveren.

Nationale Datacenter Dag


Aanmelden rondleiding

Geïnteresseerde bedrijven kunnen een kijkje komen nemen in onze fascinerende datacenters. Klik hier om u via het online formulier aan te melden*.

Wij ontvangen u graag op dinsdag 11 juni in ons conferentiecentrum BIT-MeetMe.

BIT-MeetMe
Galileïlaan 17
6716 BP Ede

Aanmelden


Dutch Datacenter Association

Dutch Data Center Association (DDA) is de branche-organisatie van datacenters in Nederland, fundament van de digitale economie. DDA verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met een missie: het versterken van de economische groei en het profileren van de datacenter sector naar de overheid, media en samenleving.


* U dient zich vooraf aan te melden. Voor toegang tot onze datacenters is een geldig legitimatiebewijs verplicht.