BIT presenteert Axigen

BIT presenteert Axigen

28-05-2018 09:03:14

Lever krachtige mail- en groupwarediensten voor uw klanten met behulp van Axigen en BIT. 100% zoals u het wilt! Privé, GDPR/AVG compliant, LetsEncrypt ondersteund, volledig schaalbaar, snel en stabiel.

Samen met Axigen organiseren wij op donderdag 21 juni een evenement waar we de mogelijkheden en meerwaarde laten zien van Axigen X2 en belichten we de technische en commerciële kanten.

Denkt u er over om uw dienstverlening uit te breiden met krachtige mail- en groupwarediensten, schaalbaar, zonder extra zorgen en met goede marges? Levert u al mail- en groupwarediensten maar is uw omgeving hard toe aan een update om te voldoen aan de eisen van nu? Dan is dit event u op het lijf geschreven.

Wat kunt u verwachten?

Een introductie van Axigen op zowel technisch als op commercieel vlak. Daarnaast leggen we u graag uit hoe BIT u kan ondersteunen op gebied van kennis en infrastructuur.


Aanmelden

Het event vindt plaats in ons conferentiecentrum BIT-MeetMe op donderdag 21 juni 2018. Deelname is kosteloos (let op, het aantal plaatsen is beperkt).

Adresgegevens:
BIT-MeetMe
Galileïlaan 17
6716 BP  Ede


Aanmelden