Datacenter BIT organiseert hostingevent 'Hart voor Hosters'

Datacenter BIT organiseert hostingevent 'Hart voor Hosters'

07-08-2018 09:30:11

--- Dit event heeft reeds plaatsgevonden. U kunt zich hier niet meer voor aanmelden. ---


BIT organiseert op woensdag 26 september 2018 een hostingevent met als thema ‘Hart voor Hosters’. Abusebestrijding, maatregelen tegen DDoS-aanvallen, ISO 27001-certificeringen, etcetera. Als hostingpartij moet je een hoop zaken geregeld hebben om aan de vraag van klanten en wet- & regelgeving te voldoen. Wij willen graag meedenken en oplossingen bieden om jou hierin te ontzorgen zodat jij je volledig kunt richten op jouw core business of met een gerust hart van je vakantie kunt genieten.

Tijdens dit event zijn er verschillende sprekers die zich op deze boodschap richten. Zo geeft Wido Potters (manager Support & Sales en tevens bestuurslid van ISPConnect en AbuseIO) een presentatie over de nieuwe gedragscode abusebestrijding binnen de hostingbranche en hoe hosters met AbuseIO gemakkelijk, snel en geautomatiseerd abuse kunnen afhandelen. Teun Vink (Security Officer bij BIT) legt uit hoe je een DDoS-aanval herkent, wat je moet doen en welke maatregelen BIT getroffen heeft in de strijd tegen DDoS-aanvallen om onze klanten een beschikbaar netwerk te blijven bieden.

Dit event laat IT-specialisten in de hostingbranche aan de hand van actuele onderwerpen en inspirerende sprekers zien waarin wij kunnen ondersteunen en wat de meerwaarde is van onze dienstverlening.


Programma

Woensdag 26 september 2018

14.30 uur: Ontvangst
15.00 uur: Een beschikbaar netwerk: de hoogste standaarden voor veiligheid en bescherming tegen DDoS-aanvallen
BIT was nauw betrokken bij de opzet van de De Nationale anti-DDoS Wasstraat (NaWas). NaWas biedt on-demand beveiliging tegen DDoS- aanvallen. Wij doen er alles aan om jouw netwerk zo beschikbaar als mogelijk te houden. Tijdens deze presentatie vertellen we hoe je DDoS-aanvallen herkent, hoe je je als hostingprovider er tegen kan beschermen en welke maatregelen wij nemen om de netwerken van onze klanten beschikbaar te houden.
Door: Teun Vink, Manager Netwerkbeheer bij BIT
15.30 uur: Hoe zorg je ervoor dat je ISO 27001 compliant bent en welke wet- en regelgeving is voor mij van toepassing?
Er wordt als hostingpartij van je verwacht dat je de informatiebeveiliging goed op orde hebt en over de nodige certificaten beschikt zoals ISO 27001. Bij BIT hebben we dit voor onze diensten al voor je afgedekt en helpen je zo ISO 27001 compliant te zijn zodat je voldoet aan de wensen en eisen van jouw klanten. Ook vertellen we je welke rechten en plichten hostingproviders hebben en hoe je invulling kan geven aan deze regelgeving.
Door: Kristian de Bruijn, Security Officer bij BIT
16.00 uur: -- Pauze --
16.15 uur: Gedragscode abusebestrijding voor de hostingbranche & AbuseIO – Open Source abusemanagement
Presentatie over de nieuwe gedragscode voor abusebestrijding binnen de hostingbranche en hoe je met AbuseIO gemakkelijk, snel en geautomatiseerd abuse kunt afhandelen.
Door: Wido Potters, Manager Support & Sales bij BIT
16.45 uur: BIT is dé partner die jouw business begrijpt
Wanneer je met BIT belt kom je niet uit bij een call center. Je krijgt altijd iemand aan de lijn die kennis van zaken heeft, bereid is om je te helpen en jouw business begrijpt, 24x7.
Door: Walter Jansen, Senior Sales bij BIT
17.15 uur: Borrel & rondleiding door de BIT datacenters
18.30 uur:

Pizzasessie Axigen & Untangle
Aansluitend op het middagprogramma nodigen wij je ook graag uit voor een pizzasessie waarin wij je kennis laten maken met de mail- en groupwarediensten van Axigen en de netwerkbeveiligingsoplossing NG Firewall van Untangle.
Door: Bogdan Moldovan (Axigen) en Chris Peluso (Untangle)

https//www.bit.nl/uploads/images/medewerkers/kristian-de-bruijn.jpg
Teun Vink
Manager Netwerkbeheer

Kristian de Bruijn
Security Officer

Wido Potters
Manager Support & Sales

Walter Jansen
Senior Sales

 

Aanmelden

Het hostingevent vindt plaats bij BIT-MeetMe in Ede op woensdag 26 september 2018. Deelname is kosteloos. Wil je ook de files vermijden en deelnemen aan de pizzasessie? Vergeet dit dan niet aan te vinken in het aanmeldformulier.

Aanmelden