Datacenter BIT organiseert hostingevent 'Hart voor Hosters'

Datacenter BIT organiseert hostingevent 'Hart voor Hosters'

31-05-2018 09:30:11

hostingevent-bit.png

BIT organiseert op woensdag 26 september 2018 een hostingevent met als thema ‘Hart voor Hosters’. Abusebestrijding, maatregelen tegen DDoS-aanvallen, ISO 27001-certificeringen, etcetera. Als hostingpartij moet je een hoop zaken geregeld hebben om aan de vraag van klanten en wet- & regelgeving te voldoen. Wij willen graag meedenken en oplossingen bieden om jou hierin te ontzorgen zodat jij je volledig kunt richten op jouw core business of met een gerust hart van je vakantie kunt genieten.

Tijdens dit event zijn er verschillende sprekers die zich op deze boodschap richten. Zo geeft Wido Potters (manager Support & Sales en tevens bestuurslid van ISPConnect en AbuseIO) een presentatie over de nieuwe gedragscode abusebestrijding binnen de hostingbranche en hoe hosters met AbuseIO gemakkelijk, snel en geautomatiseerd abuse kunnen afhandelen. Teun Vink (Security Officer bij BIT) vertelt welke maatregelen BIT getroffen heeft in de strijd tegen DDoS-aanvallen om onze klanten een schoon netwerk te bieden.

Dit event laat IT-specialisten in de hostingbranche aan de hand van actuele onderwerpen en inspirerende sprekers zien waarin wij kunnen ondersteunen en wat de meerwaarde is van onze dienstverlening.


Programma

Woensdag 26 september 2018

14.30 uur: Ontvangst
15.00 uur: Een schoon netwerk: de hoogste standaarden voor veiligheid en bescherming tegen DDoS-aanvallen
BIT was nauw betrokken bij de opzet van de De Nationale anti-DDoS Wasstraat (NaWas). NaWas biedt on-demand beveiliging tegen DDoS- aanvallen. Wij doen er alles aan om jouw netwerk zo schoon mogelijk te houden. Tijdens deze presentatie vertellen we welke maatregelen wij hiervoor getroffen hebben.
Door: Teun Vink, Manager Netwerkbeheer bij BIT
15.30 uur: ISO 27001 compliant? Wij helpen je daarbij
Er wordt als hostingpartij van je verwacht dat je de informatiebeveiliging goed op orde hebt en over de nodige certificaten beschikt zoals ISO 27001. Bij BIT hebben we dit voor onze diensten al voor je afgedekt en helpen je zo ISO 27001 compliant te zijn zodat je voldoet aan wet- & regelgeving en de wensen en eisen van jouw klanten.
Door: Kristian de Bruijn, Security Officer bij BIT
16.00 uur: -- Pauze --
16.15 uur: Gedragscode abusebestrijding voor de hostingbranche & AbuseIO – Open Source abusemanagement
Presentatie over de nieuwe gedragscode voor abusebestrijding binnen de hostingbranche en hoe je met AbuseIO gemakkelijk, snel en geautomatiseerd abuse kunt afhandelen.
Door: Wido Potters, Manager Support & Sales bij BIT
16.45 uur: BIT is dé partner die jouw business begrijpt
Wanneer je met BIT belt kom je niet uit bij een call center. Je krijgt altijd iemand aan de lijn die kennis van zaken heeft, bereid is om je te helpen en jouw business begrijpt, 24x7.
Door: Walter Jansen, Senior Sales bij BIT
17.15 uur: Borrel & rondleiding door de BIT datacenters


Aanmelden

Het hostingevent vindt plaats bij BIT-MeetMe in Ede op woensdag 26 september 2018. Deelname is kosteloos.

Aanmelden