Gemeente Ede organiseert veiligheidsavond voor ondernemers

Gemeente Ede organiseert veiligheidsavond voor ondernemers

08-06-2018 15:40:05

Bij het horen van de term 'georganiseerde misdaad' wordt al snel gedacht aan een bekende Hollywoodproductie of iets dat alleen plaatsvindt in de Randstad. Toch is dit helaas niet het geval. Ook in de Gemeente Ede is er sprake van georganiseerde misdaad. Via een veiligheidsavond wil de gemeente ondernemers waarschuwen hiervoor want ook u kunt hier slachtoffer van worden. Hoe kwetsbaar bent u als ondernemer, hoe herkent u dit en wat moet u doen wanneer u hiermee te maken krijgt?

Op maandagavond 11 juni organiseren de Gemeente Ede, het Platform Veilig Ondernemen (PVO) en een aantal ondernemers uit Ede een veiligheidsavond om ondernemers bewust te maken van georganiseerde misdaad en wat zij hiertegen kunnen doen.

Ook wij hebben helaas te maken met ondermijning. Wido Potters, manager Customer Care & Sales bij BIT: “Als Internet Service Provider zien wij ook ondermijning. Denk dan aan daar waar legale ISP-diensten voor illegale activiteiten gebruikt kunnen worden, denk aan mailservers voor spamruns, domeinen en VM's voor phishing.” Wido zal tijdens zijn presentatie aandacht schenken aan deze vorm van ondermijning.

Minister Dekker van Rechtsbescherming is aanwezig bij deze avond.

Het programma:

18.00 uur - Inloop met een hapje en een drankje
18.30 uur - Welkom en inleiding door burgemeester Verhulst
18.50 uur - Welkom en presentatie door BIT
19.00 uur - Els Prins (secretaris MKB Nederland) over landelijke en regionale ontwikkelingen en wat het MKB kan betekenen voor ondernemers
19.25 uur - Interview met Roy Verheij (Silver Vast B.V.) over hoe hij ongewild betrokken raakte bij een geraffineerd drugslab
19.35 uur - Netwerkdiner

Aanmelden

De veiligheidsavond vindt plaats in conferentiecentrum BIT-MeetMe in
Ede. U kunt zich hieronder aanmelden.


Aanmelden


Locatie

BIT-MeetMe
Galileïlaan 17
6716 BP Ede