Verholpen: Kortstondige beperkte verhoging van temperatuur in BIT-2B en BIT-2C

Verholpen: Kortstondige beperkte verhoging van temperatuur in BIT-2B en BIT-2C

24-07-2018 12:42:33
Status: opgelost

Omstreeks 12.07 heeft zich een kortstondige onderbreking voorgedaan aan de koeling van BIT-2BCD. Deze korte onderbreking werd veroorzaakt door een stroomdip op het lichtnet, die tot gevolg had dat de koelmachines herstartten. Dit heeft weer tot gevolg gehad dat de temperatuur op sommige plekken in BIT-2B en BIT-2C korte tijd maximaal enkele graden hoger is geweest dan gebruikelijk op die plekken. Inmiddels zijn alle temperaturen weer op normaal niveau.

Het incident is opgelost. Heeft u vragen over dit incident, neem dan contact op met de afdeling Customer Care via +31 (0)318 648 688 of via support@bit.nl.