Gewijzigde SLA's

Gewijzigde SLA's

16-08-2018 10:44:44

Drie van onze Service Level Agreement documenten zijn geüpdatet. Hieronder staan de wijzigingen benoemd.

Hoofdstuk 6 'Onderhoud' van de SLA mantelovereenkomst is gewijzigd. Onderhoud zal 14 dagen voorafgaand aan het onderhoud aangekondigd worden, dit was 5 dagen.

Paragraaf 3.3 'Klimaat' van de SLA Addenda Colocatie BIT-1 en BIT-2 is gewijzigd. Er stond dat de temperatuur voor het rack wordt gemeten, dit is aangepast zodat er staat dat de temperatuur voor het rack wordt gegarandeerd.

Hoofdstuk 3 'Beschrijving van de dienst' van de SLA Addenda Colocatie BIT-1 en BIT-2 is uitgebreid met paragraaf 3.5 'Noodstroomtests'. In de paragraaf wordt beschreven wanneer BIT noodstroomtests uitvoert en wanneer black building tests uitgevoerd worden.

U vindt de meest recente versie van deze documenten op: www.bit.nl/nl/over-bit/voorwaarden-en-policies