Komt u ook naar onze events?

Komt u ook naar onze events?

20-08-2018 12:27:24

--- Deze events hebben reeds plaatsgevonden. U kunt zich hier niet meer voor aanmelden. ---


In september organiseren wij een tweetal events waar wij u graag van op de hoogte brengen en voor willen uitnodigen. Op woensdag 26 september organiseren wij het hostingevent ‘Hart voor Hosters’ en op donderdag 27 september een bijeenkomst met softwarepartners Axigen en Untangle.

Hostingevent ‘Hart voor Hosters’

Abusebestrijding, maatregelen tegen DDoS-aanvallen, ISO 27001-certificeringen, etcetera. Als hostingpartij moet u een hoop zaken geregeld hebben om aan de vraag van klanten en wet- & regelgeving te voldoen. Tijdens dit event op woensdag 26 september willen wij graag laten zien hoe wij daarin kunnen ontzorgen.

Meld u hier aanBijeenkomst softwarepartners Axigen & Untangle

Op donderdagmiddag 27 september 2018 organiseert BIT in Ede een bijeenkomst voor software resellers. Het programma start om 12.00 en sluit af om 16.30 uur met een netwerkborrel en de mogelijkheid om de datacenters van BIT te bekijken.

BIT is aan het begin van dit jaar een samenwerking aangegaan Axigen en sinds juli ook met Untangle. Met dit event willen wij u kennis laten maken met deze twee nieuwe producten.


Meld u hier aan