BIT biedt gehoste versie Kerio Connect 7 aan

BIT biedt gehoste versie Kerio Connect 7 aan

16-02-2010 14:57:08

Kerio Connect 7, de opvolger van Kerio Mailserver, is nu ook in een hosted versie beschikbaar via internet service provider BIT. Door Kerio Connect 7 als een service af te nemen (Software as a Service, SaaS) hebben gebruikers de flexibiliteit om de capaciteit naar behoefte te laten toenemen en het beheer volledig uit te besteden. Tegelijkertijd behouden klanten met Hosted Kerio Connect de volledige controle over hun Kerio Connect-installatie. BIT is de Nederlandse importeur, distributeur en helpdesk van Kerio Connect.

Hosting door BIT

Kerio Connect 7 biedt kleine en middelgrote organisaties met meerdere vestigingen de mogelijkheid te beschikken over een krachtige mail- en collaboration-omgeving, waarmee servers op verschillende locaties kunnen worden beheerd vanuit één enkel gedistribueerd domein. Bij de gehoste versie kunnen naar believen vestigingen aan- en afgesloten worden van de centrale Kerio-omgeving.

De door BIT gehoste versie van Kerio Connect 7 kan geheel naar wens van de klant worden ingericht en opgezet. BIT zorgt voor de benodigde redundantie, back-ups, updates en hardware en waarborgt de veiligheid, beschikbaarheid en prestaties van Kerio Connect 7. De communicatie is geheel versleuteld door middel van SSL.

Voordelen van Kerio Connect 7

Een nieuwe functionaliteit van Kerio Connect 7 is de mogelijkheid om te synchroniseren met alle mobiele platformen. "Met de komst van Kerio Connect is deze Exchange-vervanger nog beter in staat te communiceren en samen te werken", zegt Alex Bik, CTO van BIT BV, distributeur van Kerio-software in de Benelux. "Zo kan Kerio Connect nu ook synchroniseren met HTC Hero, Motorola Droid, Google Nexus One en Palm Pre. Gebruikers hebben daardoor volledige vrijheid in de keuze van hun mobiele platform."

Kerio blijft zich inzetten voor het toepassen van open standaarden in messaging, interne samenwerking en communicatie. Zo biedt Kerio Connect 7 een nieuw open source-protocol voor CardDAV adresboeksynchronisatie.

Apple Address Book, een CardDAV-compatibele client in Mac OS X Snow Leopard, synchroniseert nu rechtstreeks contacten met Kerio Connect 7. Een configuratietool in Kerio WebMail helpt gebruikers hun adresboek in een paar klikken in te richten.

Beschikbaarheid

De gehoste versie van Kerio Connect 7 is nu in Nederland beschikbaar via BIT. Voor meer informatie: sales@bit.nl.