26 maart open techday OpenNebula bij BIT

26 maart open techday OpenNebula bij BIT

18-02-2014 15:28:15

Op 26 maart organiseert OpenNebula een techday bij BIT over hun managementlaag voor virtualisatie. Alle geïnteresseerden, klant van BIT of niet, zijn van harte welkom op dit evenement.

BIT levert sinds kort virtuele machines op een platform dat aan onze hoge redundantie en beschikbaarheidseisen voldoet. Als managementlaag voor de virtuele machines maken we gebruik van OpenNebula. OpenNebula combineert open source met veiligheid, stabiliteit en innovatie. Deze managementlaag wordt veel gebruikt in de wetenschappelijke wereld, onder andere bij ESA en SURFsara.

Op woensdag 26 maart organiseert OpenNebula een bijeenkomst voor techneuten bij BIT in Ede. Hierbij nodigen wij alle geïnteresseerden uit voor deze bijeenkomst. Een kleine bijdrage van EUR 25,- wordt gevraagd om de reiskosten van de OpenNebula ontwikkelaars te dekken. Klanten van BIT krijgen nog eens korting op dit bedrag, hiervoor kunnen zij contact opnemen met het emailadres info@bit.nl. BIT sponsort de locatie, lunch en borrel. Het programma beslaat onder andere een hands-on workshop en presentaties. Wacht niet te lang met inschrijven want het aantal plaatsen is beperkt.