Maatregelen bij BIT in verband met Coronavirus

Maatregelen bij BIT in verband met Coronavirus

13-03-2020 10:26:31

cdc-UDKjDYppSfw-unsplash.jpg

BIT volgt de ontwikkelingen rondom COVID-19 (het Coronavirus) en heeft hiervoor al eerder hygiënische maatregelen getroffen. Met de uitgebreide maatregelen die zijn aangekondigd door premier Rutte en het RIVM, hebben wij deze maatregelen aangescherpt om verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken. Wij volgen hierbij de richtlijnen die zijn aangegeven door het RIVM. Deze maatregelen gaan per direct in en blijven gelden tot minimaal 31 maart 2020.

Maatregelen die wij treffen:

  • Medewerkers met ziekteverschijnselen als koorts, kortademigheid of aanhoudend hoesten blijven thuis.

  • Verschillende afdelingen zijn opgesplitst in teams waarbij er gewerkt wordt vanuit twee verschillende BIT-locaties en vanuit huis. Deze teams hebben geen fysiek contact met elkaar.

  • We beperken fysiek contact met klanten. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van conference calls en dergelijke.

 

Bezoek datacenters:

  • U dient opvolging te geven aan de hygiënische maatregelen zoals gesteld door het RIVM. Was regelmatig uw handen, hoest en nies in de binnenzijde van uw elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

  • Wij dringen er op aan dat bezoekers met luchtwegklachten hun bezoek uitstellen of BIT inschakelen voor de werkzaamheden.

  • De meeste hands-on werkzaamheden in het datacenter worden kosteloos door onze engineers uitgevoerd. Schakel BIT in zodat sociale contacten de komende weken beperkt blijven.


Heeft u vragen omtrent deze maatregelen?

Neemt u dan contact met ons op via 0318 648 688 of info@bit.nl. BIT stelt kosteloos dubbele bandbreedte beschikbaar voor klanten. Wij treffen proactief deze maatregel in verband met de grote hoeveelheid mensen die thuiswerken door het Coronavirus. Lees hier de voorwaarden: https://www.bit.nl/dubbele-bandbreedte