Dringend advies dragen van mond- en neusmasker binnen de datacenters van BIT

Dringend advies dragen van mond- en neusmasker binnen de datacenters van BIT

08-10-2020 12:53:45

coronamaatregelen.jpg
De maatregelen in strijd tegen het oplaaiende coronavirus worden momenteel steeds verder opgevoerd. Zoals u in eerdere berichten heeft kunnen lezen hebben wij al verschillende maatregelen getroffen om onze verantwoordelijkheden naar klanten en onze samenleving te kunnen borgen. Door de laatste aankondigingen vanuit de overheid scherpen wij de huidige richtlijnen aan. Er geldt nu een dringend advies voor alle klanten en bezoekers om een mond- en neusmasker te dragen binnen onze datacenters, werkruimtes en wachtruimte. Voor bezoekers die geen mond- en neusmasker bij zich hebben liggen er wegwerpmaskers bij de betreffende locaties.

Hieronder benoemen wij de richtlijnen die wij op dit moment hanteren. Check voorafgaand aan uw bezoek altijd onze website voor het geval deze richtlijnen zijn aangepast, of neem contact met ons op via info@bit.nl of 0318 648 688 als u hierover vragen heeft.

  • We beperken fysiek contact met klanten. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van conference calls en dergelijke.

  • De meeste hands-on werkzaamheden in het datacenter worden kosteloos door onze engineers uitgevoerd. Schakel BIT in zodat fysiek contact de komende weken beperkt blijft.

  • Wij dringen er op aan dat bezoekers met verkoudheidsklachten die passen bij het coronavirus hun bezoek uitstellen of BIT inschakelen voor de werkzaamheden.

  • U dient opvolging te geven aan de hygiënische maatregelen zoals gesteld door het RIVM. Was regelmatig uw handen, hoest en nies in de binnenzijde van uw elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

  • Voor klanten en bezoekers geldt het dringende advies een mond- en neusmasker te dragen binnen onze datacenters en wachtruimte.