Avondklok: Datacenters 24/7 bereikbaar en remote hands en brains mogelijk

Avondklok: Datacenters 24/7 bereikbaar en remote hands en brains mogelijk

22-01-2021 10:35:07

avondklok.jpg
Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is er door het kabinet besloten een avondklok in te voeren.

Medewerkers van BIT en essentiële leveranciers van BIT kunnen tijdens de avondklok afreizen naar onze datacenters. Ook klanten die aan de door de overheid opgelegde voorwaarden voldoen kunnen het datacenter bezoeken. Bent u niet in de gelegenheid om te reizen naar onze datacenters, dan kunnen wij remote hands en brains werkzaamheden voor u uitvoeren. Neem hiervoor contact met ons op.

Hieronder benoemen wij nogmaals de richtlijnen die wij op dit moment hanteren. Check voorafgaand aan uw bezoek altijd onze website voor het geval deze richtlijnen zijn aangepast, of neem contact met ons op via info@bit.nl of 0318 648 688 als u hierover vragen heeft.

  • We beperken fysiek contact met klanten. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van conference calls en dergelijke.

  • De meeste hands-on werkzaamheden in het datacenter worden kosteloos door onze engineers uitgevoerd. Schakel BIT in zodat fysiek contact beperkt blijft.

  • Wij dringen er op aan dat bezoekers met verkoudheidsklachten die passen bij het coronavirus hun bezoek uitstellen of BIT inschakelen voor de werkzaamheden.

  • U dient opvolging te geven aan de hygiënische maatregelen zoals gesteld door het RIVM. Was regelmatig uw handen, hoest en nies in de binnenzijde van uw elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

  • Voor klanten en bezoekers is het verplicht een mond- en neusmasker te dragen binnen onze datacenters en wachtruimte.