Nationale Datacenter Dag 9 november 2021

Nationale Datacenter Dag 9 november 2021

14-10-2021 10:20:32

datacenterdag.jpg

Nationale Datacenter Dag 2021

Door het grote aantal thuiswerkers vanwege het coronavirus zijn we in Nederland nog intensiever gebruik gaan maken van onze digitale infrastructuur. Al die miljoenen thuiswerkplekken worden door datacenters als BIT gefaciliteerd. Na het succes van de afgelopen jaren organiseert de DDA (Dutch Data Center Association) op dinsdag 9 november alweer de zevende editie van de Nationale Datacenter Dag, waarbij deze keer het thema 'De nieuwe economie is digitaal, duurzaam en met gezonde groei!' centraal staat. Datacenters door heel Nederland openen die dag hun deuren voor het grote publiek zodat iedereen kennis kan maken met dit belangrijke onderdeel van ons internetgebruik.

Wij nemen u graag mee naar het hart van onze organisatie tijdens een digitale of fysieke rondleiding (afhankelijk van de dan geldende maatregelen inzake het coronavirus) door onze high end datacenters. U krijgt op die manier een helder beeld over wat er komt kijken bij een professioneel datacenter en hoe wij bij BIT moderne technologieën inzetten om continuïteit, performance en beschikbaarheid te kunnen leveren. Tijdens de digitale rondleiding kunt u uiteraard ook vragen stellen aan onze engineers.


Nationale Datacenter Dag

Aanmelden rondleiding

Geïnteresseerde bedrijven kunnen een digitaal kijkje komen nemen in onze fascinerende datacenters. Klik hier om u via het online formulier aan te melden. U kunt aangeven of u om 11.00, 14.00 en 16.00 uur een rondleiding wilt.

Aanmelden