BIT Friday 2023

BIT Friday 2023

24-11-2023 07:00:00

2023.11 Black Friday-Post.jpg

Het is Black Friday, de dag waarop we traditioneel alles aanschaffen wat los en vast zit, het liefst met een stevige korting. En daarom introduceren wij met enige trots onze eigen versie: BIT Friday!

BIT staat wereldwijd bekend als dé pionier op het gebied van private clouddiensten en colocatie-oplossingen. Onze focus ligt op het leveren van eersteklas service voor cloud computing, inclusief geautomatiseerd infrastructuurbeheer, storage en netwerken. Wij streven ernaar om toegang te bieden tot geavanceerde technologieën tegen een fractie van de reguliere kosten.

Natuurlijk is dit maar een grapje. Als datacenter en ISP stunten wij niet met aanbiedingen als 'tweede rack gratis' of '3+1 voor patches'. Wat wij wel doen, is uitblinken op onze eigen manier.

Bij BIT draait het niet om stunten met prijzen, maar om uitblinken met expertise. We richten ons op de specifieke behoeften van onze zakelijke klanten en bieden oplossingen op maat, omdat geen enkele klant hetzelfde is.

Onze fysieke infrastructuur, van het datacenter tot het netwerk, is van groot belang, maar hoogwaardige hardware alleen is niet genoeg. Informatietechnologie is mensenwerk; hoe geavanceerd je apparatuur ook is, zonder de juiste expertise kom je niet ver. En bij BIT zijn we er trots op dat we die expertise in huis hebben.

Wil je meer ontdekken over wat BIT voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Plan dan een vrijblijvende kennissessie in via de volgende link.

Vrijblijvende kennissessie inplannen