Tuxis benoemd tot Preferred Kerio Partner

Tuxis benoemd tot Preferred Kerio Partner

11-12-2014 13:30:36 - 11-06-2029 14:15:25

Kerio Technologies, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in de USA,  levert zakelijke oplossingen en distribueert deze producten via een netwerk van 6.000 distributeurs. BIT is reeds jarenlang met overtuiging de distributeur van Kerio producten in de Benelux. Zo bieden wij een geavanceerd firewallpakket (Kerio Control), een VoIP gebaseerde telefooncentrale (Kerio Operator), een secure messaging server (Kerio Connect) en Kerio Connect Cloud; de hosted versie van Kerio Connect. De Kerio producten voldoen aan de hoogste eisen die zakelijke gebruikers stellen en is ontworpen aan de hand van 3 principes; eenvoud, stabiliteit en veiligheid.

Via meer dan 500 resellers bieden wij deze producten aan in de Benelux. Tuxis Internet Engineering V.O.F. uit Ede is één van deze resellers en is onlangs toegetreden tot de selecte groep van Preferred Kerio partners in Nederland. Een status die uitsluitend wordt gegeven aan Kerio partners die een duidelijke meerwaarde aan de eindklant kunnen leveren.

Tuxis kan binnen enkele minuten een complete hosted Kerio omgeving opleveren. Zowel een Kerio mailserver (Connect) als de Kerio telefooncentrale (Operator) worden tegen een vast bedrag per maand per gebruiker, vanuit de Tuxis cloud geleverd. Tuxis geeft met (gratis) software inzicht in het gebruik van opslag op uw mailserver en kan daarnaast automatisch de facturatie van uw hosted Kerio diensten faciliteren. In de nabije toekomst worden migraties vanaf Gmail ook zeer eenvoudig gemaakt. Gmail2Kerio kan e-mail, agenda´s en contacten in een paar klikken voor u overzetten.

Tuxis is een dienstverlener voor ICT partijen en bedrijven met eigen systeembeheerders. Sinds 2009 levert Tuxis diensten vanuit het datacenter BIT in Ede. Tuxis biedt haar opdrachtgevers hoogwaardige internetdiensten zoals colocatie, maatwerk webhosting, e-mail, telefonie, online back-up en (private) cloud omgevingen. Met name klanten die hoge capaciteit vereisen of speciale wensen hebben passen goed bij Tuxis, terwijl een aantal standaard diensten voor gemak zorgen.