De ’s Heeren Loo Zorggroep brengt bezoek aan datacenters BIT

De ’s Heeren Loo Zorggroep brengt bezoek aan datacenters BIT

16-03-2015 09:39:47

Sinds 2013 draait binnen de ’s Heeren Loo Zorggroep het DIS programma. Dit programma is onderverdeeld in een aantal deelprojecten die de ICT binnen de organisatie moderniseren, toekomstbestendiger maken en verbeteren van kwaliteit. Een deelproject hiervan is het centraliseren van de bestaande datacenters van ’s Heeren Loo.Voor de afsluiting van dit deelproject brachten Paul de la Chambre (Voorzitter Raad van Bestuur), Marc de Barse (Directeur I&O), Peter Mooibroek (Directeur SSC), Anton Theunisse (Manager SSC-ICT) en Fred Mangelaars (Programmamanager 'DIS2013-2014') een bezoek aan BIT. Naast dit officiële gedeelte werd er ook een presentatie verzorgt en kreeg men een rondleiding door het datacenter waar de servers van de ’s Heeren Loo Zorggroep gehuisvest zijn.

ISO 27001 certificering onmisbaar in de zorg
Sinds 2010 brengt de ’s Heeren Loo Zorggroep hun data centraal onder bij de datacenters van BIT. Naast colocatie maken zij eveneens gebruik van de ISP diensten die BIT aanbiedt. Het centraliseren van hun IT-infrastructuur is hierdoor eenvoudiger, kosteneffectiever, overzichtelijker en vooral stabieler. Maar ook andere zorgverleners en (zorg) verzekeraars hebben voor BIT gekozen als dé locatie voor hun shared service centers, KA en IT omgevingen. Een belangrijk onderdeel in hun keuze voor BIT is de ISO/IEC 27001 certificering, dat onmisbaar is voor organisaties in de zorgsector.

Bezoek de datacenters van BIT
Wilt u ook een bezoek brengen aan onze datacenters? Of een bijeenkomst organiseren voor uw klanten en daarbij een kijkje nemen in onze fascinerende datacenters? Neemt u dan contact met ons op via info@bit.nl of via telefoonnummer +31 (0)318 648 688. U bent van harte welkom!