Hosted.nl over BIT

Hosted.nl over BIT

30-04-2015 13:40:34

Hosted.nl levert een totaalpakket aan hosting- en internetdiensten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Kenmerken zijn kwaliteit, flexibiliteit en service. Hiermee kunnen zij zich onderscheiden in de markt en hun ambities waarmaken. Hosted.nl heeft een artikel geschreven over de diensten die zij bij BIT afnemen.

Wij maken al sinds het begin van het bestaan van Hosted.nl gebruik van de diensten van BIT. Binnen het datacenter hebben wij meerdere racks met eigen servers voor onze platformen. Naast de diensten die wij aanbieden via onze eigen servers, zoals Shared Hosting, Hosted Exchange, OnlineWerkplekken en VPS, kunnen onze klanten ook zelf een dedicated server in het datacenter laten ophangen.

Klanten kiezen er soms voor een eigen server op te laten hangen in het datacenter van BIT (colocatie). De server hangt hier niet op een kwetsbare en minder goed beveiligde plek zoals op een kantoor. Wanneer wij de server plaatsen in het datacenter kan de klant rekenen op goede beveiliging. Een datacenter is sowieso al een veilige omgeving, maar dankzij de toegangsprocedures bij BIT is er ook geen sprake van ongeautoriseerde toegang.

Waarom wij voor BIT hebben gekozen? BIT biedt ons de mogelijkheid onze diensten aan te bieden met onze gewenste (hoge) kwaliteit. Bovendien is het datacenter voor ons altijd in de buurt dus als er problemen zijn, dan zijn we er zo. Dit betekent dat wij problemen voor onze klanten snel kunnen oplossen, waardoor zij snel weer aan het werk kunnen.

Ook valt BIT niet onder de Patriot Act. Dit betekent dat de gegevens in het datacenter van BIT niet inzichtelijk zijn voor de Verenigde Staten, in tegenstelling tot sommige andere datacenters. Zo kunnen wij meer privacy aan onze klanten garanderen.

De goede service komt daar dan nog eens bovenop. BIT zorgt ervoor dat wij alleen hoeven te rijden voor grote calamiteiten. Voor de standaard handelingen zijn de specialisten van BIT ook altijd beschikbaar. Natuurlijk voeren wij de handelingen het liefst zelf uit en doen we altijd zelf het onderhoud. De stabiliteit is bij BIT uitstekend en er is nagenoeg geen uitval van servers. Dit is voor ons een vereiste aangezien wij kwaliteit en stabiliteit willen bieden.

BIT ontwikkelt zich continue als het gaat om aanvallen op servers, energiebesparing en veiligheid. We delen de belangrijkste waarde, dat kwaliteit voor de klant voorop staat.