Komt u ook naar de BIT Seminars?

Komt u ook naar de BIT Seminars?

07-09-2015 11:05:42

Deze seminars hebben reeds plaatsgevonden. Wilt u meer weten over de onderwerpen van deze seminars? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u ook graag persoonlijk.
-----


Na het succes van onze vorige reeks seminars zullen we ook in 2015/2016 een aantal interessante bijeenkomsten (kosteloos) organiseren waarmee wij u graag informeren over o.a. de juridische aspecten omtrent Security & Privacy, internetstandaarden DKIM, DANE en DMARC en andere branchegerelateerde onderwerpen. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod. Schrijf u nu in! U bent van harte welkom in onze moderne datacenters.

-----

Seminar: De basisbegrippen van e-mail, domeinen en DNS

Tijdens dit seminar gaan we terug naar de basisbegrippen. Wat is DNS? Hoe lees je headers van e-mail en hoe maak je gebruik van filters.
Datum: 1 oktober 2015
Kosten: gratis
Meer informatie en inschrijven >>

Seminar: Veiliger en vertrouwder online door internetstandaarden DKIM, DANE en DMARC.

SPF, DKIM en DMARC zijn internetstandaarden voor het terugdringen van phishing, SPAM, virussen en andere narigheid die per e-mail bezorgd wordt. DANE is een protocol dat gebruikt wordt om SSL certificaten te valideren. Tijdens dit seminar informeren we u graag over het belang en de werking van van deze standaarden.
Datum: 12 november 2015
Kosten: gratis
Meer informatie en inschrijven >>

Seminar: Een compleet dienstenpakket

Welke diensten bieden wij aan en hoe kunt u deze bij uw klanten zo optimaal mogelijk inzetten. Welke ontwikkelingen zijn er in de markt en hoe kunt u daarop inspelen.
Datum: 14 januari 2016
Kosten: gratis
Meer informatie en inschrijven >>

Seminar: Security & Privacy in de ICT

Seminar gepresenteerd door C.J. van Dijk van Van Veen Advocaten over juridische aspecten omtrent Security & Privacy. In hoeverre bent u aansprakelijk voor datalekken en cybercriminaliteit?
Datum: 4 februari 2016
Kosten: gratis
Meer informatie en inschrijven >>

Seminar: Effectief de strijd aan tegen abuse met Open Source Tool AbuseIO

AbuseIO is een Open Source tool voor de automatische verwerking van abusemeldingen. In dit seminar wordt uitgelegd welke problemen met AbuseIO opgelost worden, hoe de software werkt en geïnstalleerd kan worden. Dit seminar is met name interessant voor partijen die een eigen netwerk of hostingplatform beheren, zoals internettoegang- en hostingproviders.
Datum: 10 maart 2016
Kosten: gratis
Meer informatie en inschrijven >>

Seminar: Uitbesteding van infrastructuur bij een datacenter

Wanneer kiest een organisatie voor een datacenter om hun infrastructuur te beheren? Houd je als bedrijf zelf de controle en hoe werkt dit in de praktijk? Belangrijke vragen die bij u kunnen opkomen wanneer u overweegt om gebruik te maken van colocatie.
Datum: 6 april 2016
Kosten: gratis
Meer informatie en inschrijven >>
-----

Mocht u zelf suggesties hebben voor onderwerpen die wij zouden kunnen aansnijden tijdens een seminar, dan vernemen wij dit uiteraard graag! Stuurt u dan een e-mail aan marketing@bit.nl.