Seminar over internetstandaarden DKIM, DANE en DMARC bij BIT

Seminar over internetstandaarden DKIM, DANE en DMARC bij BIT

08-10-2015 13:48:43

Dit seminar heeft inmiddels plaatsgevonden. U kunt zicht niet meer aanmelden hiervoor.
-----

BIT organiseert op donderdag 12 november het seminar ‘Veiliger en vertrouwder online door internetstandaarden DKIM, DANE en DMARC’.

SPF, DKIM en DMARC zijn internetstandaarden voor het terugdringen van o.a. phishing, SPAM en virussen die per e-mail bezorgd wordt. Deze internetstandaarden worden in de meeste gevallen gezamenlijk ingezet om te controleren of de afzender (een e-mailadres) en de verzender (een computersysteem) van een e-mailbericht daadwerkelijk kloppen. Daarnaast ook om na te gaan of de inhoud van het bericht onderweg niet is veranderd.

DANE is een protocol dat gebruikt wordt om SSL certificaten te valideren en te kijken of het certificaat niet is verlopen of is teruggetrokken (revoked). Ook wordt er gekeken of het is uitgegeven en ondertekend door een gespecificeerde CA (certificate authority).

Tijdens dit seminar bespreken we met u het belang en de werking van deze standaarden en hoe men het probleem van SPAM- en phishingmails kan reduceren. Het seminar wordt geleid door Wido Potters, Manager Support & Sales bij BIT.

Programma en inschrijven

Het seminar vindt plaats bij BIT, Galileïlaan 19 te Ede en begint om 15.00 uur en zal om 17.00 uur worden afgesloten. Deelname is kosteloos.