Gratis naar de HCC!dagen?

Gratis naar de HCC!dagen?

11-11-2008 11:06:28

Waar vond je de beste pc-koopjes toen er nog niet elke dag een nieuwe webshop werd gestart? Inderdaad op de jaarlijkse HCC!dagen te Utrecht. Na een adempauze van een jaar, worden ze dit jaar op 28, 29 en 30 november weer georganiseerd. Dit jaar maken de HCC!dagen voor het eerst deel uit van ‘Het Multimedia Event’. HCC, één van de oudste computerverenigingen ter wereld, maakt daarmee haar jaarlijkse evenement nog aantrekkelijker.

BIT levert HCC diverse diensten, waaronder colocatie in BIT’s datacenters te Ede. Daarnaast sponsort BIT de HCC!dagen sinds jaar en dag middels een internetverbinding. Eurofiber verzorgt de fysieke verbinding met een bandbreedte van 500 Mbit/s van de Jaarbeurs te Utrecht naar ons datacenter BIT-1 te Ede. BIT zal internet access over IPv4 en IPv6 aanbieden op deze verbinding.

HCC stelt samen met BIT vijf keer twee kaartjes voor de HCC!dagen beschikbaar. Stuur een mailtje met je naam en adres naar hccdagen@bit.nl om kans te maken op twee kaartjes. Wees er snel bij want de kaartjes worden via wie het eerst komt die het eerst maalt principe uitgegeven (max. twee kaartjes per persoon)!