Grote opening van nieuwe BIT-MeetMe en het 20-jarig bestaan van BIT

Grote opening van nieuwe BIT-MeetMe en het 20-jarig bestaan van BIT

21-01-2016 09:22:29

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het nieuwe bezoekerscentrum BIT-MeetMe. De opening van BIT-MeetMe en het 20-jarig bestaan van BIT moest natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Op vrijdag 8 januari 2016 was de grote opening, geheel in Moulin Rouge thema.

Meer dan 400 gasten hebben we tijdens de opening mogen ontvangen in BIT-MeetMe, de meesten fantastisch uitgedost binnen het Moulin Rouge thema.

De gasten werden tijdens de feestavond even uit hun dagelijkse routine gehaald en konden genieten van de heerlijke hapjes die werden geserveerd en de verschillende activiteiten die aangeboden werden. Zo kon men zich bijvoorbeeld laten tekenen door een karikaturist of op de foto laten zetten in de ‘doehetselfiebox’. En om helemaal tot rust te komen kon men ook een heerlijke stoelmassage krijgen.  

De muzikale invulling werd die avond verzorgd door DJ Joshua Walter die door een zangeres, percussionist en saxofonist werd begeleid. Op het hoogtepunt van de avond stonden er 4 artiesten op het podium die een fantastische show wisten neer te zetten.

Wij kijken terug op een fantastische opening waar nog lang over nagepraat zal worden! Bekijk hieronder de video of bekijk de foto's in de gallery.