Bijeenkomst Businessclub Vitesse bij BIT in Ede

Bijeenkomst Businessclub Vitesse bij BIT in Ede

19-02-2016 11:58:39

Dinsdagavond was de Business Club Vitesse-GelreDome te gast bij BIT (lid van de Business Club Vitesse-GelreDome) in Ede. De leden werden vanaf 17.00 uur hartelijk ontvangen door de spelers Kevin Diks, Lewis Baker en Marvelous Nakamba. Zij reikten de naambadges uit en de petjes voor de quiz later op de avond.De avond werd geopend door Willem van der Linden, manager Commerciële Zaken en Peter van Bussel, voorzitter van het BCVG-bestuur.Vervolgens verwelkomde Walter Jansen, Senior Sales bij BIT, iedereen in het onlangs geopende BIT-MeetMe. Na een korte introductie over BIT, startten de rondleidingen door de datacenters waar de leden een kijkje achter de schermen kregen.

Businessclub-lid The Virtual Dutch Men kreeg deze avond ook de mogelijkheid om zich te presenteren. Na de uitleg trapte Kevin Diks enthousiast af met de virtuele demo. Na hem volgden ook de andere spelers en diverse business club-leden die de virtuele beleving graag wilden uitproberen.Na een heerlijk buffet, verzorgd door Buitenpoort GelreDome, kwamen de petjes tevoorschijn voor de ‘petje op, petje af-quiz’. De voetbalvragen bleken lastig want bij de laatste vraag was er nog maar een handjevol businessclub-leden in de race, waarvan Peter Scherrenburg van Xantion de uiteindelijke winnaar werd van een door de selectie gesigneerde Vitesse-bal.

De reacties vanuit Vitesse en de leden van de Businessclub Vitesse Gelredome waren lovend en enthousiast. We kregen complimenten voor ons "supportershome"  BIT-MeetMe, dat een prachtig pand werd genoemd. Ook bezochten de leden in grote getale de datacenters en dat maakte de tongen los.

Hieronder een aantal reacties die wij van leden van de Businessclub Vitesse Gelredome hebben ontvangen:

"Gisteren bij Business Club Vitesse-GelreDome waren wij te gast bij BIT, waar we een kijkje achter de schermen kregen. Indrukwekkend om te zien hoe zij de veiligheid en betrouwbaarheid van data en internet handhaven!"

"Nog bedankt voor de leuke avond van gisteren. Was top geregeld en inderdaad een erg mooie omgeving om in te mogen werken."

"Dank voor de gastvrijheid vanavond en de inkijk in jullie wereld van nullen en enen. Zeer onder de indruk!"