Nog steeds live @ HAR2009

Nog steeds live @ HAR2009

14-08-2009 11:11:09

Zoals Mark al eerder schreef, zijn we met een flinke delegatie van BIT aanwezig op HAR2009. Eén van de dingen die we wilden laten zien is dat wij als ISP goed in staat zijn om een groot deel van onze werkzaamheden op locatie uit te voeren. Daarom zaten er zo’n 10 mensen van BIT voor onze grote legertent te werken vandaag. Hiervoor hadden we de nodige hardware bij ons zoals laptops, meters (IPv6-capable) UTP-kabel, switches, firewalls, VOIP-telefoons en een goede koffiemachine. Daarnaast hadden we ook het een en ander bij ons ter vermaak: Wii’s met Guitar Hero, een beamer, een LCD TV, een popcornhour, satelliet ontvanger, dance dance revolution, een biertap en uiteraard een goede geluidinstallatie.

Medewerkers van BIT hebben vanaf het kampeerterrein bij HAR2009 ‘gewoon’ gewerkt: tickets werden afgehandeld en klanten werden te woord gestaan. Uiteraard waren er ook nog de nodige mensen op kantoor aanwezig.

Naast het ‘gewone’ werk hebben we de nodige lezingen over security, networking en privacy gevolgd en contacten gelegd met andere mensen die in deze zaken geïnteresseerd zijn. Wie wil zien hoe wij ook de komende dagen nog op HAR bezig zijn: we zitten op veld Z. We zijn daar makkelijk te vinden: we zitten in/voor een grote legertent, en anders kun je gewoon de muziek volgen.