HCC Linux themadag

HCC Linux themadag

17-09-2009 11:12:29

Op zaterdag 31 oktober a.s. organiseert HCC haar eerste Linux Themadag  in De Reehorst te Ede. Zowel beginnende als gevorderde linux-gebruikers kunnen nader kennismaken met dit OS en de initiatieven op het gebied van Linux die door HCC en onder andere BIT worden ondernomen. BIT zal dit evenement sponsoren met een 100 Mbit/s uplink en bandbreedte, IPv4 en uiteraard IPv6.

Diverse lezingen kunnen worden bijgewoond en HCC kennende zal er vooral ook veel ruimte zijn voor ‘hands-on’ ervaringen met Linux. Naast de sponsoring zal BIT acte de présence geven middels een lezing over IPv6 in Ubuntu en zal er gelegenheid zijn tot het bezoeken van ons nieuwe datacenter BIT-2B.

Toegang tot dit evenement is gratis voor HCC-leden. Niet-leden betalen 2,50 euro aan de deur. HCC en BIT stellen echter 15 maal 2 kaarten gratis beschikbaar. Stuur een mail naar hcc@bit.nl, de eerste 15 reacties worden beloond met 2 gratis kaarten!

Wil je meer weten?

Of wil je een vrijblijvende rondleiding door onze datacenters? Neem dan contact met ons op via sales@bit.nl of 0318 648 688.