Win kaarten voor HCC!digital

Win kaarten voor HCC!digital

21-10-2010 11:14:59

Ondanks eerdere berichten zullen de HCC!dagen dit jaar wel doorgang vinden, zij het in een ander jasje én onder een andere naam HCC!digital. HCC goes back to basics met de nadruk tijdens het evenement op kennis. De ondertitel luidt niet voor niets ‘hét digitale kennisevenement’.

BIT sponsort met internettoegang

Zoals elk jaar sponsort BIT de Hobby Computer Club met internettoegang op het evenement. Eurofiber zal een glasvezelverbinding met een capaciteit van één Gbit/s leveren tussen de evenementlocatie, de Jaarbeurs te Utrecht, en één van de datacenters van BIT te Ede. Deze verbinding wordt door BIT doorgezet naar het HCC-rack bij BIT. HCC zal daarom dit jaar in Utrecht gebruik kunnen maken van hun eigen IPv4 en IPv6 space. BIT levert een gigabit uplink en internetverkeer aan HCC.

Vrijkaartjes voor HCC!dagen

Ook dit jaar stellen HCC en BIT weer vijf keer twee vrijkaartjes beschikbaar. Wil jij op vrijdag 5 november of zaterdag 6 november samen met een vriend of vriendin GRATIS naar HCC!digital? Stuur dan een mailtje naar hcc@bit.nl. De vijf eerste reageerders krijgen ieder twee vrijkaarten.

Update: alle vrijkaartjes zijn inmiddels vergeven. Bedankt voor de reacties en veel plezier toegewenst voor de winnaars.