Nieuws - Nationale Datacenter Dag: BIT opent deuren voor publiek

24-05-2016 11:02:29

Op dinsdag 14 juni a.s. organiseert de Dutch Datacenter Association (DDA) voor de tweede keer de Nationale Datacenter Dag. Verschillende datacenters in Nederland openen die dag hun deuren voor publiek en zo ook BIT.

Aanmelden rondleiding

Geïnteresseerde bedrijven met een eigen IT-omgeving kunnen een kijkje komen nemen in onze fascinerende datacenters. U bent van harte welkom! Klik hier om u via het online formulier aan te melden*. Vermeld bij uw aanmelding ook het tijdstip van de rondleiding.

Tijden rondleidingen:

11:00 - 12:00 uur
14:00 - 15:00 uur
16:00 - 17:00 uur

De Dutch Datacenter Association

De Dutch Datacenter Association (DDA) verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met als missie het versterken van de economische groei en het profileren van datacenters in de samenleving. Deze dag presenteert de DDA ook het Dutch Datacenter Report, een kwantitatief overzicht van de Nederlandse multi-tenant datacenter markt.

* U dient zich vooraf aan te melden. Voor toegang tot onze datacenters is een geldig legitimatiebewijs verplicht.

Deel deze pagina op

Meer artikelen:

Meldingen
Onderhoud
Geen gepland onderhoud

Huidige incidenten
Geen
Mining Cryptocurrency

Colocatie Cryptominers

Verlaag uw kosten en verhoog uw inkomsten door uw miningapparatuur te plaatsen in de datacenters van BIT. Wij hanteren geen langlopende contracten, u kunt ieder moment uw rack opzeggen én u profiteert van een zeer laag stroomtarief.


Lees hier meer over colocatie voor miningapparatuur.