Doe mee met onze prijsvraag en maak kans op het boek 'Design my Privacy'!

Doe mee met onze prijsvraag en maak kans op het boek 'Design my Privacy'!

23-06-2016 09:18:15

Privacy by design houdt in dat een organisatie al tijdens de ontwikkeling van producten en diensten (zoals informatiesystemen) ten eerste aandacht besteedt aan privacyverhogende maatregelen, ook wel privacy enhancing technologies (PET) genoemd. Daarnaast wordt er rekening gehouden met dataminimalisatie: er worden zo min mogelijk persoonsgegevens verwerkt, dat wil zeggen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor het doel van de verwerking.

Houdt u als ontwerper of maker van internet (of things) diensten rekening met de privacy van uw gebruikers? Slimme technologieën dienen niet alleen handig of efficiënt te zijn maar uiteraard ook veilig, privacybewust, ethisch en maatschappelijk verantwoord.

Boekje 'Design my privacy'

Bij BIT vinden wij ook dat we de verantwoordelijkheid hebben voor de diensten die wij leveren aan onze klanten. Aspecten die hierop betrekking hebben zoals onder andere het aanbieden van veilige diensten, klantenservice, bescherming van klanteninformatie en privacy zijn voor ons erg belangrijk.

In het boekje 'Design my privacy' worden 8 principes voor een beter privacy design besproken. BIT onderschrijft deze principes en daarom willen we 3 boekjes verloten onder de goede inzendingen. Ook kans maken op dit boekje? Beantwoord de 5 vragen hier. De antwoorden op deze vragen zijn terug te vinden binnen ons platform 'Ongevraagd Datacenteradvies'. De gegevens waarmee u deelneemt aan deze wedstrijd worden na afloop uiteraard vernietigd. De prijsvraag loopt tot en met 31 juli*.

* Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd