Security-expert in 1 uur

Security-expert in 1 uur

27-09-2016 08:28:32

Op maandag 10 oktober organiseert SIDN van 15:00 – 16:00 uur het webinar: 'Security-expert in 1 uur'. In dit webinar leggen drie experts op een bondige en begrijpelijk manier uit wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat de digitale beveiliging van je webshop of website op orde is.

Uit cijfers blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders zich zorgen maakt over zijn of haar online veiligheid. De komende jaren gaan mensen het  internet alleen maar meer en intensiever ontwikkelen. Vertrouwen in online veiligheid en privacy wordt dus alleen maar belangrijker. Als bedrijf of organisatie kun je daar ook een heleboel aan doen. Je wilt immers niet dat je website gehackt wordt en alle informatie over je klanten op straat komt te liggen. Of dat je goede naam als bedrijf ter discussie staat omdat iemand zich online voor jouw bedrijf uitgeeft.

Wat kun je doen om hacks te voorkomen?

Webshops, maar ook andere websites die met online applicaties werken waar klantgegevens in opgeslagen zijn, zijn regelmatig slachtoffer van hackers. In het eerste deel legt Erik de Jong van Fox-IT uit wat je kunt doen om hackers zoveel mogelijk buiten de deur te houden.

Hoe kun je online je merk beschermen?

Als je een goed lopende webshop hebt, moet je er niet aan denken dat je opdrachten misloopt doordat je klanten naar een valse website worden gelokt. Je lijdt niet alleen omzetverlies, maar het brengt ook nog eens schade toe aan de betrouwbaarheid van je merk. In dit deel vertelt Peter Dost van Novagraaf wat je kunt doen om online je merk te beschermen.

Waar moet je rekening mee houden als het gaat om hosting en domeinnamen?

Als het gaat om hosting zijn er erg veel keuzes. Kies je voor snelheid en een lage prijs? Kies je voor een cloud oplossing of juist niet? Maar waar moet je op letten als het gaat om security? En wat kun je doen om je domeinnaam extra te beschermen? Wido Potters van BIT licht de mogelijkheden toe in dit laatste onderdeel.

Interesse om dit webinair te volgen? Aanmelden kunt u hier.