Betaalbaar maatwerk | BIT

Maatwerk

Geen vraag van een klant is hetzelfde en daarom is ook geen oplossing gelijk. De medewerkers van BIT begrijpen dat en zien er juist een uitdaging in om onze klanten dat te leveren wat precies het probleem oplost, en niet iets dat wel in de buurt komt van een oplossing. Tegelijk zijn er natuurlijk overeenkomsten, zowel in de problematiek van klanten als in de technologie die daarbij hoort.

Door gebruik te maken van eerder gevonden antwoorden kunnen we onze klanten oplossingen bieden met de kwaliteit en de pasvorm van maatwerk, tegen een prijs die gebaseerd is op het schaalvoordeel en het leer- en ontwikkeltraject dat we op onze eerdere ervaring baseren. En de teller gaat pas lopen op het moment dat we overeenstemming hebben over de gekozen oplossing. BIT is geen consultancybureau dat elk uurtje moet verantwoorden en direct bij de klant in rekening brengt.

Of het nu gaat om vraagstukken met ingewikkelde routering, de bouw van een super veilig betalingsplatform of het meedenken met dagelijkse automatiseringsvraagstukken, bij BIT doen we het. Graag en goed.

Wilt u meer weten?

Meer informatie over onze producten en diensten of hoe u uw data en applicaties veilig kunt onderbrengen in onze high end datacenters? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: +31 (0)318 648 688 of sales@bit.nl

Meldingen