Vacature Facilitair Medewerker

Gezocht: facilitair medewerker

LET OP: Dit is een oude vacature en is dus al vervuld! Ga voor het up-to-date overzicht van open vacatures naar bit.nl/vacatures

Ben jij een iemand die het fijn vindt om in een schone werkomgeving te werken, maar niet alleen bezig wil zijn met schoonmaken? Wil je graag overdag werken in een gezellig bedrijf? Wacht dan niet te lang

Wat ga je doen?

Als facilitair medewerker bij BIT ben je meer dan alleen een schoonmaker. Je hebt een bredere rol en komt te werken in een klein team bij een hecht bedrijf. Je zorgt ervoor dat je collega’s in een frisse omgeving kunnen werken, en heel belangrijk: zorgen dat er altijd genoeg koffie is besteld.

Het verzorgen van de lunch voor jezelf en je collega’s is het belangrijkste onderdeel van de baan. Indien er plotseling gasten zijn bij BIT-MeetMe (ons conferentiecentrum) help je ze graag verder met een lekker kopje koffie. Een voordeel van werken bij BIT is dat je werkuren overdag zijn. Je bent verder een volwaardig lid van het BIT-team en spreekt dagelijks met je collega’s.

Klik hier om een voorbeeld van een werkdag te zien

08.00 Je komt binnen en zet het koffiezetapparaat aan. Ook haal je alvast het brood uit de vriezer voor de lunch later vandaag.
08.30 De theedoeken moeten gewassen worden, dus zet je even een wasje op. Terwijl de machine draait ga je alvast stofzuigen.
10.00 Er zijn gasten in BIT-MeetMe. Je wandelt even die kant op en voorziet ze van een kopje koffie. De collega's van BIT-MeetMe nemen het daarna van je over.
11.00 Je begint met de voorbereiding van de lunch. Je snijdt wat groenten en kookt alvast de eieren.
12.00 Tijd voor de lunch, gezellig met alle collega’s.
13.00 Je ruimt de lunchtafel op, en laat de kantine weer netjes achter.
13.30 De dag zit er weer op!

Wie zijn wij?

BIT is een datacenter in Ede. Naast onze core-business van internetdiensten hebben we ook ons conferentiecentrum BIT-MeetMe.

Op kantoor heerst een ontspannen sfeer en we lunchen dagelijks samen. Bij ons is er geen sprake van hiërarchie, iedereen gaat op een vriendelijke manier met elkaar om. Tijdens de bedrijfsborrel of de lunch spreek je net zo makkelijk met de directie als met je directe collega’s.

Wat breng je mee?

Je bent vriendelijk, enthousiast, weet van aanpakken en werkt zorgvuldig. Vanzelfsprekend is gastvrij zijn ook erg belangrijk.

Wat bieden wij jou?

Enthousiast?

Solliciteer dan nu! Stuur je motivatiebrief en cv naar vacature@bit.nl. Je kan je sollicitatie richten aan André van Veller.

Wil je eerst nog meer weten over de functie of over BIT? Bel dan even naar 0318 648 688, we staan je graag te woord.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.