Vacature Linux Engineer

Vacature Linux Engineer

We zoeken een Echte. Zo een met een hoofdletter. Zo een die blind in GRUB de boot parameters weet aan te passen en misschien zelfs wel eens relevante RFCs bij onderwerpen weet te noemen. Zo een die een persoonlijk record bijhoudt voor 'meeste pipes in een shell command' en alle vervelende klusjes wegautomatiseert met tools en talen als shellscript, Python, PHP en Perl.

Die SysRq niet vreest te hanteren en een kernel trace weet te interpreteren.

Zo een die GNU ademt. Zo een die Linux leeft.

Voor een plekje bij BIT als UNIX Engineer

In een team van gelijkgestemden zal je gaan meehelpen met de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van de systemen van BIT en zijn klanten. Je vervult daarnaast een ondersteunende rol bij technische vragen van klanten en helpt de Customer Care en Sales afdelingen bij het vinden van technische oplossingen en adviseert klanten van BIT bij hun projecten.

Van jou verwachten we:

Als je daarnaast nog behendig bent met- of een verhoogde interesse hebt in de volgende onderwerpen, dan heb je al gauw een streepje voor:

Wij bieden jou:

Wie zijn wij?

BIT is een zakelijke internet service provider die gespecialiseerd is in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing. Wij leveren aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internetinfrastructuur.

Onze klanten zijn bedrijven, overheden en instellingen die hun zaken goed, veilig en bij één partij geregeld willen hebben. Je vindt ons kantoor en onze datacenters in Ede.

Interesse?

Natuurlijk heb je interesse in deze functie! Stuur dus je sollicitatiebrief en CV naar vacature@bit.nl! Je kan je sollicitatie richten aan Sander Smeenk. Het staat buiten kijf dat sollicitaties en CV's in .docx-formaat weinig kans maken.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact met ons op via +31 (0)318 648 688. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld (echt niet!).

Meldingen