Vacature: Support Engineer

Gezocht: support ster!

Vind je het leuk om (IT-)professionals te helpen? Wil je zie hoe het internet zich in real time ontwikkeld? Heb je al een basiskennis van computers en IT maar wil je meer leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Als Support Engineer werk je samen met 9 andere internetfanaten om onze zakelijke IT-klanten te helpen de beste oplossing te vinden voor hun probleem of uitdaging. Je krijgt hierbij ondersteuning van je collega’s die stuk voor stuk experts zijn binnen hun vakgebied (denk aan systeembeheer, netwerkbeheer en datacenter management). Een formele opleiding of ervaring is niet nodig. We vragen alleen dat je een passie en interesse hebt voor alle mogelijkheden die het internet te bieden heeft. Wij zorgen voor een omgeving waarin je de nodige kennis en ervaring vanzelf opdoet.

De volgende taken vallen binnen jouw pakket:

Wie zijn wij?

BIT is een IT-bedrijf dat zich specialiseert in managed hosting, colocatie, internetverbindingen en outsourcing voor de zakelijke markt. Betrouwbaarheid en privacy staan bij ons voorop. We maken het verschil dankzij onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring, en nuchtere aanpak. We zijn een gezellig stel nerds bij elkaar, gaan informeel met elkaar om, en hebben dagelijks een gezamenlijke lunchpauze.

Wat breng je mee?

We zoeken iemand die graag praat, maar geen snelle verkoper met gladde praatjes is. Onze klanten verwachten een helder en eerlijk verhaal en de beste technische oplossingen.

Van jou vragen we:

Wat bieden wij jou?

We willen dat jij je werk zo goed mogelijk kan doen in een prettige (werk)omgeving. Naast een eigen bureau op kantoor, bieden we je het volgende:

Wil jij bij ons team?

Solliciteer dan nu! Stuur je cv en motivatiebrief naar vacature@bit.nl. Heb je vragen over de functie of over BIT? Bel dan 0318 648 688, we staan je graag te woord. Je kan je sollicitatie richten aan Wido Potters.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.