Vacature: Support Engineer

Gezocht: support ster!

LET OP: Dit is een oude vacature en is dus al vervuld! Ga voor het up-to-date overzicht van open vacatures naar bit.nl/vacatures

Ben jij iemand die graag (IT-)professionals helpt en het interessant vindt om de ontwikkeling van het internet op de voet te volgen? Heb je enige basiskennis van computers en IT en wil je graag meer leren? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe support ster!

Wat ga je doen

Als Support Engineer werk je samen met een team van negen andere internetfanaten om onze zakelijke IT-klanten de best mogelijke oplossing te bieden voor hun problemen en uitdagingen. Je krijgt hierbij ondersteuning van je collega's, die stuk voor stuk experts zijn binnen hun vakgebied (zoals systeembeheer, netwerkbeheer en datacenter management). Ervaring of een formele opleiding is niet vereist, maar we vragen wel een passie en interesse voor de mogelijkheden die het internet biedt. Wij zorgen voor een omgeving waarin je de nodige kennis en ervaring vanzelf opdoet.

De volgende taken vallen binnen jouw pakket:

Wie zijn wij?

BIT is een IT-bedrijf dat zich specialiseert in managed hosting, colocatie, internetverbindingen en outsourcing voor de zakelijke markt. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en privacy en onderscheiden ons dankzij onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en nuchtere aanpak. We zijn een gezellig stel nerds die informeel met elkaar omgaan en dagelijks samen (biologisch!) lunchen.

Wat breng je mee?

Wij zoeken iemand die graag praat en klanten kan voorzien van een helder en eerlijk verhaal, zonder gladde verkooppraatjes. Onze klanten verwachten de beste technische oplossingen en wij willen ons team uitbreiden met iemand die nauwkeurig en oplossingsgericht werkt.

Van jou vragen we:

Wat bieden wij jou?

We willen dat jij je werk zo goed mogelijk kan doen in een prettige (werk)omgeving. Naast een eigen bureau op kantoor, bieden we je het volgende:

Wil jij bij ons team?

Solliciteer dan nu! Stuur je cv en motivatiebrief naar vacature@bit.nl. Heb je vragen over de functie of over BIT? Bel dan 0318 648 688, we staan je graag te woord. Je kan je sollicitatie richten aan Wido Potters.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.