Vacature Linux Engineer

Wij zoeken Linux enthousiastelingen!

Vind jij GNU/Linux net zo leuk als wij en wil je daar graag professioneel mee aan de slag? Ben je handig met Windows maar lonkt de Linux kernel naar je? Grijp dan nu die kans!

BIT zoekt collega's met uiteenlopend ervaringsniveau om ons team engineers te versterken!

Met een lekker flesje Club Mate, een goede kop koffie of een bakkie thee op je bureau help je mee met de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van de systemen van BIT en haar klanten. Je vervult daarnaast een ondersteunende rol bij technische vragen van klanten en helpt de Customer Care en Sales afdeling bij het vinden van technische oplossingen. Ook adviseer je klanten van BIT bij hun projecten.

Bij BIT werken we onder meer met de volgende componenten:

Herken je (een deel van) deze componenten en heb je kennis van en/of ervaring met enkele, neem dan snel contact met ons op! We bieden volop ruimte om je te ontwikkelen en (meer) kennis op te doen over de onderdelen die van belang zijn voor onze klanten en onszelf.

Wij bieden jou:

Ook hebben we uitstekende arbeidsvoorwaarden:

Wie zijn wij?

BIT is een zakelijke internet service provider die gespecialiseerd is in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing. Wij leveren aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internetinfrastructuur.

Onze klanten zijn bedrijven, overheden en instellingen die hun zaken goed, veilig en bij één partij geregeld willen hebben. Je vindt ons kantoor en onze datacenters in Ede.

Interesse?

Natuurlijk heb je interesse in deze functie! Stuur dus je sollicitatiebrief en CV naar vacature@bit.nl! Je kan je sollicitatie richten aan Wido Potters.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact met ons op via 0318 648 688. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld (echt niet!).