Vacature Linux Engineer

Wij zoeken een Linux nerd!

Vind jij GNU/Linux net zo leuk als wij en wil je daar graag professioneel mee aan de slag? Ben je handig met Windows maar lonkt de Linux kernel naar je? Grijp dan nu die kans!

BIT zoekt collega's met uiteenlopend ervaringsniveau om ons team engineers te versterken!

Met een lekker flesje Club Mate, een goede kop koffie of een bakkie thee op je bureau help je mee met de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van de systemen van BIT en haar klanten. Je vervult daarnaast een ondersteunende rol bij technische vragen van klanten en helpt de Customer Care en Sales afdeling bij het vinden van technische oplossingen. Ook adviseer je klanten van BIT bij hun projecten.

Bij BIT werken we onder meer met de volgende componenten:

Herken je (een deel van) deze componenten en heb je kennis van en/of ervaring met enkele, neem dan snel contact met ons op! We bieden volop ruimte om je te ontwikkelen en (meer) kennis op te doen over de onderdelen die van belang zijn voor onze klanten en onszelf.

Wie zijn wij?

Wij zijn BIT. Een IT-bedrijf dat zich volledig richt op de zakelijke sector. We zijn gespecialiseerd in colocatie, managed hosting, internetverbindingen en cloud computing. Zo bieden wij de beste IT-oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Maar wat ons écht onderscheidt, is onze informele werksfeer. Bij BIT zijn we een gezellige club nerds die gemoedelijk met elkaar omgaat. Of het nu gaat om het uitwisselen van kennis, het bespreken van nieuwe ontwikkelingen of het samen (biologisch!) lunchen, we zijn een hechte groep.

We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. We bieden een uitdagende werkomgeving waarin jij je kunt ontwikkelen en je expertise kunt delen met ons en onze klanten. Als je op zoek bent naar een IT-bedrijf waar je je talenten volledig kunt benutten en tegelijkertijd deel uitmaakt van een gezellige en informele groep collega's, dan ben je bij BIT aan het juiste adres.

Wat bieden wij?

We willen dat jij je werk zo goed mogelijk kan doen in een prettige (werk)omgeving. Naast een eigen bureau op ons kantoor, bieden we je het volgende:

Interesse?

Natuurlijk heb je interesse in deze functie! Stuur dus je sollicitatiebrief en CV naar vacature@bit.nl! Je kan je sollicitatie richten aan Wido Potters.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact met ons op via 0318 648 688. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld (echt niet!).