Komt u ook werken bij BIT?

Komt u ook werken bij BIT?

07-01-2014 11:56:50

Er moet me iets van het hart, want ik wil graag het nieuwe jaar met een schone lei beginnen. Als ik bezoekers ontvang bij BIT dan vertel ik hen vaak dat er bij BIT ongeveer dertig mensen werken. Maar dat is niet helemaal waar. Het zijn er veel meer en maandelijks stijgt dat aantal. BIT is van alle bedrijven in Ede het grootst in het aantal mensen dat er werkt. Maar dat zie je niet terug in het aantal auto’s op de parkeerplaatsen of in het aantal mensen op kantoor. Zelfs uit het aantal servers is dat niet een, twee, drie af te leiden.

Duizenden mensen in dienst

Hoe dat kan? Simpel, BIT huisvest in zijn drie datacenters veel servers en omgevingen waarop dienstaanbieders hun relaties laten werken. Inderdaad clouddiensten maar ook betaalsystemen en kantoorautomatisering. Er zijn ook bedrijven en opleidingsinstituten die besluiten om niet langer in hun eigen pand hun ICT-omgeving te huisvesten maar deze onder te brengen in een professioneel en betrouwbaar datacenter met een bewezen track record. Zij kiezen heel bewust voor BIT.

Dagelijks werken er duizenden studenten bij BIT op universiteitssystemen en voeren honderden zorgverleners van duizenden cliënten en patiënten gegevens in. Kinderopvangorganisaties hebben ook baat bij de diensten van BIT en onze relaties. Er zijn artsen druk met het bekijken van echografieën of met het raadplegen van gegevens in diverse systemen tegelijk. Overheden en financiële dienstverleners maken ook gebruik van de diensten van BIT. En om uw nieuwe verzekeringspolis te verwerken, gaan er duizenden mensen aan de slag op servers bij BIT.

Maar er wordt niet alleen gewerkt, er is ook tijd voor ontspanning. Online winkelen of gamen bijvoorbeeld, dat kan ook bij ons. U koopt online speelgoed in ons “warenhuis” en betaalt dat met hetzelfde gemak via de internetkassa’s die continu bij ons rinkelen. Heeft u net gepind bij de supermarkt of afgerekend bij de benzinepomp? Grote kans dat die betaling door onze datacenters flitst. Maar gaat u liever shoppen in een gezellige winkelstraat? Dan gaan we met u mee, want ook daar speelt BIT vaak een rol. Onder andere voor het beschikbaar houden van voorraadsystemen. En hoe komen al die winkels gevuld? Met behulp van logistieke dienstverleners die hun systemen hosten bij BIT.

Komt u ook werken bij BIT?

Heeft u behoefte aan een betrouwbare omgeving voor uw automatisering en uw servers? Bent u toe aan een uitwijkmogelijkheid voor uw ICT? Kom dan werken bij BIT!

Vraag ons naar de mogelijkheden en naar de verschillende leveranciers die u hierbij kunnen helpen. Een nieuw jaar vraagt om een nieuwe werkplek, komt u ook bij BIT werken? Duizenden gingen u al voor. Neem contact met ons op via 0318 648 688 of sales@bit.nlDoor: Walter Jansen