'Ceph Day Netherlands' op 20 september bij BIT

'Ceph Day Netherlands' op 20 september bij BIT

06-09-2017 13:03:23

Je hebt een nieuwe storage-oplossing van vendor X gekocht en de eerste 6 maanden na aanschaf raak je niet uitgepraat over hoe snel, robuust, hip, etcetera je set-up is. Na die 6 maanden blijken er wat zaken tegen te vallen en presteert je oplossing toch niet helemaal als je had gehoopt. Nog een half jaar later is de liefde tussen jou en vendor X echt wel over en maken jullie er maar het beste van. Tegen de tijd dat de oplossing anderhalf jaar in gebruik is zweer je hardop tegen iedereen die het maar wil horen dat je nooit meer iets van vendor X zal kopen en smijt je je oplossing liever vandaag dan morgen nog uit het raam.

Herkenbaar?

Kom dan op 20 september naar de 'Ceph Day Netherlands' bij BIT in Ede, Gelderland. Hoor van gebruikers zoals TomTom of de liefde tussen hen en Ceph al bekoeld is. RedHat en SUSE vertellen je over de nieuwste Ceph ontwikkelingen. 42on vertelt je wat je juist niet moet doen om "in love" te blijven met Ceph. Verder is er volop gelegenheid voor het delen van ervaringen en het stellen van kritische vragen. Dankzij 42on, BIT, RedHat en SUSE wordt de hele dag, inclusief lunch en borrel, je gratis aangeboden. Meer informatie over het programma vind je hier en inschrijven kun je hier.

Ceph

Ceph is een open source, software defined storagesysteem dat op commodity hardware geïnstalleerd kan worden en biedt object-, block- en file-storage. Tevens wordt Ceph bezien als één van de meest robuuste en schaalbare storagesystemen. Gebruikers van Ceph zijn o.a. het CERN, Deutsche Telekom, DigitalOcean en Rackspace.